Çözüldü AÖL'de 63 kredi ile hangi dönemden başlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burakayhan

Femtopat
Daha fazla  
Selam ardaslar bu sene 10 sinifta kaldim. Acik liseye gecsem 63 kredim var. Sistem beni hangi donemden baslatir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
170 kredi, 8 dönem, ortak dersinizin kalmaması. Bu şartları sağladığınız an mezun olursunuz. Hesabı kendinizce yapabilirsiniz.
Sanırım 2. dönem oluyor beni 80 krediyle 3. dönemden başlattı tam sınırı bilmiyorum ama senide 2. den başlatır.

10. sınıfta kaldığınız için 3. dönemden başlatır. Zorunlu olarak 170 kredi, 8 dönem tamamlarsanız ve ortak dersiniz kalmazsa da mezun olursunuz. Konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru var mıdır?

Hocam 10 tane dersdten geçtim 4 dönemden baslatmaz mi?

Maalesef. Sınıfta kaldığınız için dersten geçmenin önemi yok. Açık lisede 10. sınıf 3 ve 4. döneme denk gelir.

Maalesef. Sınıfta kaldığınız için dersten geçmenin önemi yok. Açık lisede 10. sınıf 3 ve 4. döneme denk gelir.

Hocam 13.09.2009 tarihi dogumluyum, 3 sınava katılamam. 3 senede biter değil mi?

170 kredi, 8 dönem, ortak dersinizin kalmaması. Bu şartları sağladığınız an mezun olursunuz. Hesabı kendinizce yapabilirsiniz.

Çözüm
@burakayhan, mümkündür ancak derslerin hepsinden başarılı olursanız ancak öyle. Derslere iyi çalışın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…