Steraphobia Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #1 AÖL sınavları açıklandı ve sadece 1 dersi tekrardan alacağım. Ben şimdi dönem atlamış mı oluyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2023
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 11 Mayıs 2023 #2 Steraphobia dedi: AÖL sınavları açıklandı ve sadece 1 dersi tekrardan alacağım. Ben şimdi dönem atlamış mı oluyorum? Genişletmek için tıkla... Evet, o dersi sonraki dönemde alabiliyorsunuz.
Steraphobia dedi: AÖL sınavları açıklandı ve sadece 1 dersi tekrardan alacağım. Ben şimdi dönem atlamış mı oluyorum? Genişletmek için tıkla... Evet, o dersi sonraki dönemde alabiliyorsunuz.
Eufrat Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 305 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #3 Kredi mantığı ile ilerlediği için dönem atlamış oluyorsun ama dersin kredisini alamıyorsun. Sonraki dönem aynı dersi tekrardan seçebilirsin.
Kredi mantığı ile ilerlediği için dönem atlamış oluyorsun ama dersin kredisini alamıyorsun. Sonraki dönem aynı dersi tekrardan seçebilirsin.