AÖL'de dönem nasıl hesaplanır?

emirhanxs

Picopat
Daha fazla  
AÖL sayfama giriş yaptığımda toplam dönemimin 4 olduğunu gördüm. Ama ben toplamda 2 sınava girdim. 2 dönemi de kaçırdığımın farkındayım. Şimdi ben örgün eğitime göre 10 mu oluyorum 9 mu? @333365

Tekrardan örgün eğitime geçmek için mi bunu soruyorsunuz yoksa AÖL'deki sınıf mantığını mı merak ettiniz?

Tekrardan örgün eğitime geçmek için mi bunu soruyorsunuz yoksa AÖL'deki sınıf mantığını mı merak ettiniz?
Sadece sınıf Sistemini merak ediyorum. Benim toplam dönemim 4, girdiğim sınav sayısı 2, martta gireceğim sınav 5. Dönemin mi olacak yoksa 3. Dönemin mi?

Hangi dönem olduğu farketmez AÖL'de sınıf mantığı yok. Mezun olana kadar sınavlara girebilirsiniz.

Hangi dönem olduğu farketmez AÖL'de sınıf mantığı yok. Mezun olana kadar sınavlara girebilirsiniz.
Mezun olmak için 8 dönem şartı olduğu için bu kadar merak ettim. Girdiğim sınav sayısı 2, Sistemde görünen (girilmeyen sınavlar ile) 4 dönem. Erkenden Kredi tamamlanmasa bile dönemin tamamlanacak olması benim faydama bence.

Yaani çok fazla ders çalışan biri değilseniz zaten sıfır kredi ve zorunlu ders ile zorunlu 8 dönemde her dönem girdiğiniz sınavdan 22 kredi almanız gerekiyor ve maksimum 12 ders seçebiliyorsunuz. Tabi dediğim gibi sınıfta kalma olmadığı için kaldığınız dersten muaf olana kadar o dersten de kalabilirsiniz. Dönem şartını tamamlamak basit diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…