x.unhead Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Açık öğretim Lisesin'de yapılacak yeni sınavlar klasik mi olacak yoksa test halinde mi?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.523 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Eylül 2023 #2 Test halinde olur bence.
x.unhead Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 The Tribal Chief dedi: Test halinde olur bence. Genişletmek için tıkla... Bakan örgün eğitime klasik yapılacağını duyurduğu için acaba AÖL'de mi aynısı olur düşüncesi oluştu hocam.
The Tribal Chief dedi: Test halinde olur bence. Genişletmek için tıkla... Bakan örgün eğitime klasik yapılacağını duyurduğu için acaba AÖL'de mi aynısı olur düşüncesi oluştu hocam.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.523 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Eylül 2023 #4 x.unhead dedi: Bakan örgün eğitime klasik yapılacağını duyurduğu için acaba AÖL'de mi aynısı olur düşüncesi oluştu hocam. Genişletmek için tıkla... Sınava girecek 81 şehirden olacak. Nasıl baş edecekler bilmiyorum.
x.unhead dedi: Bakan örgün eğitime klasik yapılacağını duyurduğu için acaba AÖL'de mi aynısı olur düşüncesi oluştu hocam. Genişletmek için tıkla... Sınava girecek 81 şehirden olacak. Nasıl baş edecekler bilmiyorum.
x.unhead Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 The Tribal Chief dedi: Sınava girecek 81 şehirden olacak. Nasıl baş edecekler bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam belki de R yaparlar tekrardan Online sınav'a geçerler çünkü çoğu kişi talepte falan bulunmuş artık Bakan'a kalmış bu olay.
The Tribal Chief dedi: Sınava girecek 81 şehirden olacak. Nasıl baş edecekler bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam belki de R yaparlar tekrardan Online sınav'a geçerler çünkü çoğu kişi talepte falan bulunmuş artık Bakan'a kalmış bu olay.