AÖL'den örgüne nasıl geçilir?

werry

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene 9. sınıfım açığa geçtim seneye 10. sınıftan devam etmek istiyorum mümkün mü, mümkünse de ne yapmam gerekiyor? Kredili sistem varmış kaç kredi gerekir bunun için acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Halk eğitim ile konuşun hocam onlar size gerekli bilgiyi verirler geçmek için tarihler oluyor diye biliyorum. Kredi ile dönemin birbirine uyuşması lazım diye hatırlıyorum atıyorum 5. dönem 80 kredi 10 sınıf a başlamak için gerekli

Şu an lise sonum açığa geçemiyorum. Zamanında geçmediğim için çok pişmanım. Şu anda geçemiyoruz geçerli bir mazeretimiz olmadığı için. Elinizde çok büyük bir nimet var, bence

Şu an lise sonum açığa geçemiyorum. Zamanında geçmediğim için çok pişmanım. Şu anda geçemiyoruz geçerli bir mazeretimiz olmadığı için. Elinizde çok büyük bir nimet var, bence
Hocam, eğer ders çalışmayı biliyorsanız ve aileniz evde oturmanıza sorun yaratmıyorsa efsane birşey

Hocam, eğer ders çalışmayı biliyorsanız ve aileniz evde oturmanıza sorun yaratmıyorsa efsane bir şey

Evet, şimdi günümün yarısını okul yiyor. Okuldan gelincede 2 saat uyumam gerekiyor. Çok vakit kaybı şu an okul benim için. Arkadaşada tavsiyem bence örgüne geçme, pişman olursun. Ben şu an okul yüzünden ne spora gidebiliyorum ne derslere adamakıllı çalışabiliyorum. Çünkü günün yarısı gidiyor ve insanı yoruyor. Açıktan okursan günün tamamı senin ama disiplinli bir şekilde az da olsa çalışman gerekiyor.

Hocam 3 yıldır açıktayım vakit konusunda çok iyi ama disiplinli olamıyorsun veya ben olamadım.

Hocam 3 yıldır açıktayım vakit konusunda çok iyi ama disiplinli olamıyorsun veya ben olamadım.

Hocam açıkçası okula gidincede biraz disiplinli olman gerekiyor. Ders dinlemen eve gidince tekrar yapman gerekiyor. Kısaca okula giderkende disiplinli olmazsan bir şey elde edemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…