AÖL'e nasıl geçebilirim?

Jshey

Decapat
11.sınıftan 12.sınıfa geçiyorum malum sınavlara çalışıyoruz. Değil 30 dakikanın, 5 dakikanın bile hesabını yapar oldum. Geçmişte bir ton şey oldu geçti gitti, önümüzde ki maçlara bakalım. Kısacası rakiplerimden geç başladım ve kaybedecek bir zamanım yokken MEB'in radarına takıldım. Durdular, durdular benim sınav senemi buldular ve insanlığa fayda sağlamam konusunda önüme engel koymakta bir açıklama yaptılar.

Okul; şahsım adına zaman kaybı, bir niteliği yok, çevresel olarak sıkıntılı açıkçası bu bana epey bir kaygı bozukluğuna sebebiyet veriyor. Dershaneye falan gitmiyorum evde gayet oturttuğum bir çalışma düzeni mevcut. Beni aydınlatırsanız, bana bir gelecek vermiş kadar olursunuz gerçekten çaresiz ve acizim bu yüzden buraya sorma ihtiyacında bulundum.

İnternette araştırdığım kadarıyla pek bir bilgiye rastlamadım üstelik okullar haftaya açılıyor. Ben açık öğretime geçebilecek miyim? Açık öğretime geçişimde herhangi bir sorun yaşayacak mıyım? Açık öğretim şartları neler? Resmi bir bilgi, bir haber, bir duyuru olur. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı