AoH 3 oynanır mı?

Regalor

Decapat
2. oyunu oynadım bayağı ama çok basit sarmıyor. Malum bende o tarz oyunları seviyorum. Telefonda ara ara oynayacağım oyun arıyorum. AoH 3 hakkında mobil tarafında iyi yorumlar yok pek ne düşünüyorsunuz?

Aslında iyi bir oyun ama alışması uzun zaman sürebilir çünkü AoH2'ye göre daha fazla detaylı, karmaşık ve zor bir oyun. Aşağıdaki videodan da öğrenebilirsiniz ve oyunu kavrayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. oyunu oynadım bayağı ama çok basit sarmıyor. Malum bende o tarz oyunları seviyorum. Telefonda ara ara oynayacağım oyun arıyorum. AoH 3 hakkında mobil tarafında iyi yorumlar yok pek ne düşünüyorsunuz?
Oyunun yapımcısı oyunu daha fazla detaylandırmak istemiş fakat 2. oyunun aşırı basitliği ile 3. oyundaki karmaşıklık arasındaki deneyimi koruyamamış indirdim 3-4 saat oynadım sonra bidahada oynamadım çünkü sarmadı.

2. oyunda olduğu gibi modlar var mı bilmiyorum ama varsa belki onlar oyunu toparlayabilir göz atın derim.

Alışması o kadar zor değil ve alıştıktan sonra AoH2 gibi devamlı aynı şeyleri yapılıyormuş gibi hissediyorum. Ama buna rağmen eğlendim ve bilgisayarda 48 saat geçirmişim. Bence oynanır bir oyun.

Bir bakayım nasıl diye. Maalesef mobil tarafında böyle age of history 2 ama çok daha geliştirilmiş ancak o dokusu bozulmamış hali güzel bir oyun yok mecbur 3 e bakcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…