AoH 3 vs EU4

Makaleler
14
Daha fazla  
Merhaba. Gördüğüm kadarıyla iki oyun da harita olarak birbirine benziyor. Ama terazinin bir ucundaki oyun (EU4) Büyük bir şirket tarafından yapıldı ve bana söylendiğine göre oyunu oynanabilir yapan DLC'lerin oyundan ayrı satın alınması gerekiyormuş. Diğer taraftaki oyun (AoH3) duyduğuma göre tamamen bedavaymış ve daha kolaymış. Fakat tek bir kişi tarafından yapıldığı için doğal olarak -nasıl desem- daha az uğraşılmış geliyor. Benim oyunda baktığım kriter şu: Oyun bedava oynanırken de eğlenceli olsun. Çok oynayacağımı da sanmıyorum. Taş çatlasa 100-150 saat oynarım. Ha bir de teraziye daha konulmamış bir oyun daha var. O da Victoria 2. Ne düşünüyorsunuz? Fiyat olarak birbirine yakınlar. Steam indirimi bitmeden (5 Aralığa kadar) cevap yazınız.

AoH3 bedava değil.
Hocam kusura bakmayın, yanlış yazmışım. DLC, şunu yapma paketi, onu yapma paketi, zart paketi, zurt paketi, nefes alma paketi gibi sürekli para istemeyen; F2P bir oyun anlamında demiştim. Tekrar kusura bakmayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…