Aorus 15 BKF laptop alınır mı?

berkcelk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarlara bakıyordum, karşıma bu Aorus modeli çıktı 2K olması, 4060'ıb 140W versiyonu olması falan gayet hoşuma gitti. Bu model alınır mı? Bir sorunu var mıdır veya neden alınmaz yazarsanız sevinirim.

Gigabyte Aorus 15 bkf Intel Core i7-13620H 16 GB DDR5 RAM 1TB M.2 SSD RTX 4060-8 GB 140W 15.6" QHD 165Hz FreeDOS.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konudan biraz bağımsız olacak ancak LOQ serisinin soğutması konusunda bir bilginiz var mıdır? LOQ bir laptop almayı düşünüyorum forumda sorduğumda Acer markayı öneriyorlar ancak Acer marka almayı düşünmüyorum.

LOQ modeller güzel fakat bütçeniz nedir? Hangi LOQ modeli için soruyorsunuz ve neden Acer almak istemiyorsunuz?

LOQ modeller güzel fakat bütçeniz nedir? Hangi LOQ modeli için soruyorsunuz ve neden Acer almak istemiyorsunuz?

Bütçem maksimum 45.000 TL. LOQ markası olarak şu iki ürünü düşünüyorum.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...44hz-fhd-freedos-laptop-fiyati,792673346.html
(Son attığım modele 8 GB daha RAM ekleyebilirim).

Acer neden almıyorum derseniz yurtta oda arkadaşım kullanıyor, hareket edince kapanıyor, oyun oynarken aşırı bir fan sesi geliyor rahatsız oldum o yüzden düşünmüyorum.

Oda arkadaşınız hangi modeli kullanıyor bilmiyorum fakat teknoloji bu, hasar almıştır veya başka durumu vardır falan. Acer gözünü korkutmasın, size önerilen model muhtelene 12650H ve RTX 4060 Nitro 5 falandır fakat bu bütçede ne Nitro 5 ne de LOQ 12450HX bakın derim. Önerim bu model olur:

RAM eklersiniz. Gigabyte fena değil fakat CPU olarak 13650HX fark atıyor.

13. ve 14. nesil Intel'lerde yanma gibi bir şey var mıydı? Yoksa o masaüstü modellerinde miydi bilmiyorum ama öyle bir şey duymuştum.

13. ve 14. nesil Intel'lerde yanma gibi bir şey var mıydı? Yoksa o masaüstü modellerinde miydi bilmiyorum ama öyle bir şey duymuştum.

Ağırlıklı desktop için. Laptop için oldukça nadir bir durum. Yok değil var ama oldukça güç bir durum. Aklınıza takılacak bir detay değil. Laptop CPU'ları zaten kendini oldukça iyi idare ediyor ve BIOS güncellemeleri yayınlandı koruma adına. Desktop tarafında salakça voltaj dalgalanmaları yaşandığı için öyle bir durum oldu, çünkü Intel aptal ve teknoloji yoksunu bir şirket.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…