World’s leading brand of the best gaming laptops and creator laptops. Produce the thinnest, lightest, and high-performance laptops for gamers and creators.
World’s leading brand of the best gaming laptops and creator laptops. Produce the thinnest, lightest, and high-performance laptops for gamers and creators.
G modelinde bulunan RTX 3000 serisi kartlar 105W TDP ile geliyor. Yani bu kartlar bir nebze kırpılmış. Performansı 15P serisine göre ortalama %10-15'a kadar daha az olacaktır.
G modelinde RTX 3000 serisi ekran kartı bulunmuyor. RTX 2080 Super ve 2070 Super olmak üzere iki modeli var. Bu iki modelde RTX 3070'e göre az performans veriyor ve bu kartlar Max-Q design. Yani bu ekran kartlarında performanstan biraz kayıp var. Fiyatları yakınsa veya bütçe el veriyorsa 15P modelini alırdım.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Düzenledim mesajı. Ayrıntılı baktığımda 3000 serisi için ayrı olarak bilgilendirme sitesi oluşturulmuş. Yani baktığınız laptopta da RTX 3000 serisi ekran kartı var fakat mesajda belirttiğim durum geçerli.
Düzenledim mesajı. Ayrıntılı baktığımda 3000 serisi için ayrı olarak bilgilendirme sitesi oluşturulmuş. Yani baktığınız laptopta da RTX 3000 serisi ekran kartı var fakat mesajda belirttiğim durum geçerli.