OnurKrkc Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 319 15 Ekim 2022 #1 Merhaba, Aorus 15P model laptopuma Ubuntu kurmak istiyorum. Fakat "Invalid signature detected. Check Secure Boot policy in setup" hatası alıyorum. BIOS menüsünde Secure Boot seçeneği yok. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2022
Merhaba, Aorus 15P model laptopuma Ubuntu kurmak istiyorum. Fakat "Invalid signature detected. Check Secure Boot policy in setup" hatası alıyorum. BIOS menüsünde Secure Boot seçeneği yok. Ne yapmalıyım?
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 16 Ekim 2022 #2 Security sekmesinde olabilir büyük ihtimalle. Şunu da ekleyeyim, eğer kurulum yapabilirsen işine yarayabilir. GitHub - blmhemu/opengigabyte: An entirely open source driver and user-space daemon that allows you to manage your Gigabyte peripherals on GNU/Linux
Security sekmesinde olabilir büyük ihtimalle. Şunu da ekleyeyim, eğer kurulum yapabilirsen işine yarayabilir. GitHub - blmhemu/opengigabyte: An entirely open source driver and user-space daemon that allows you to manage your Gigabyte peripherals on GNU/Linux
yucelalkan Centipat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 Secure Boot özelliği Bios'ta mutlaka vardır. Tüm menüleri tek tek gezmenizi tavsiye ederim.