Aorus 15P XD HDMI ile başka bir ekrana bağlanırsa MUX Switch olur mu?

halilyurt

Hectopat
Daha fazla  
Aorus 15p xd laptopum var MUX Switch yok HDMI kablosu ile bir ekrana bağlasam MUX Switch özelliği oluyor mu?

Hocam mux switch yanılmıyorsam bilgisayarın kendi monitörünü etkileyen bir farktör. Bildiğim kadarıyla bütün laptopların hdmi çıkışı direk erkan kartından, yani mux switchle bağlantısız. Bütün laptoplarda öyle olup olmadığını bilmiyorum ama gördüklerimin hepsi öyleydi.

Teşekkürler herkese.

Hocam konu dışı olacak ama bir şey sormak istiyorum. Aynı bilgisayara sahibim, oyunlarda sürekli drop yiyorum, özellikle Witcher 3, Hitman 2 gibi oyunlarda. GPU kullanımım birden %100'lerden %30'lara düşüyor. Sizde böyle bir sıkıntı var mı?

O oyunları hiç oynamadım ya fakat arada fps drop gibi değil de kasma oluyor dying light 2de mesela control centerla alakalı sorun da oluyor arada yazılımsal sorunlar büyük ihtimal

O oyunları hiç oynamadım ya fakat arada FPS düşmesi gibi değil de kasma oluyor Dying Light 2'de mesela Control Center'la alakalı sorun da oluyor arada yazılımsal sorunlar büyük ihtimal.

Control Center bende de çok sıkıntılı. Şu kasma sorunu çok can sıkıcı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…