Aorus 15P XD HDMI ile başka bir ekrana bağlanırsa MUX Switch olur mu?

halilyurt

Hectopat
Daha fazla  
Aorus 15p xd laptopum var MUX Switch yok HDMI kablosu ile bir ekrana bağlasam MUX Switch özelliği oluyor mu?

Hocam sıcaklıklar GPU'da Max 80-82 CPU'da Max 90 oldu. Ortalama 75-80 arası. Sizin ?
Ben gaming modda 80 falan görürse basıyom turboyu 70 oluyor

Hocam sıcaklıklar GPU'da Max 80-82 CPU'da Max 90 oldu. Ortalama 75-80 arası. Sizin?

Bir şey soracağım şu an bende olmadı ama bazı arkadaşlarda şarjdayken pil düşmesi oluyormuş adaptörün wattını yükseltme yapabilir miyiz ki ben de işkillendim bir düşerse diye

Son düzenleme:
Hocam şarj düşmesi pil sağlığı için gerekli olan bir şeymiş. Endişe edilecek bir durum yok. Bende olup olmama durumuna hiç dikkat etmemiştim. Bugün de bilgisayarı servise gönderdiğim için kontrol edemiyorum.

Hocam GoW oynamıştım düşük ayarlarda 120 FPS alabiliyor musunuz arada bende de 90a düşüyordu?
2k monitör aldım yüksek ayarlarda 80-100 fps veriyor bence 1080p için uygun değil ekran kartı 2k için uygun o yüzden fps düşüşü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…