Aorus 15X vs ROG STRIX G17

Turker1907

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, iki tane karşılaştırdığım laptop vardı, özellikler göz önüne alındığında sizce ikisi de aynı değerde mi? Birinde Windows 11 yok, onun ücretini de hesaba katarsanız sevinirim. İkisi aynı değerde değilse eğer, sizce hangisi daha iyi?
Laptop 1Windows 11 olmayan ASUS)
Laptop 2Windows 11 olan Aorus)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki gerçek fiyat farkı sence nedir? Hangi laptop hangi şeyde daha iyi?

Gigabyte laptopun fiyatını göremiyorum. Arada ki farklar ise. ASUS'un kasası daha kaliteli soğutması daha başarılı işlemcisi çok daha güçlü fakat biraz ısınan bir işlemci gücünden dolayı.

Gigabyte laptopun fiyatını göremiyorum. Arada ki farklar ise. ASUS'un kasası daha kaliteli soğutması daha başarılı işlemcisi çok daha güçlü fakat biraz ısınan bir işlemci gücünden dolayı.
Asus’un fiyatı 2200 eurodan 2100 e düştü diye gözüküyor. Gigabyte ise 2440 euro gözüküyor ama şu an piyasada kalmadığından normalde fiyatı 1700-1800 civarındaydı. Asus’un fiyata kıyasla sizce gerçek fiyat farkı kaçtır?

ASUS Türkiye de de hemen hemen aynı fiyatta. O 2 model arasından kesinlikle ASUS modeli tercih edin. Windows kurmak bedava lisans için de internet üzerinden güvenli bir şekilde 250-300 TL'ye de orijinal lisanslar satılıyor.

ASUS Türkiye de de hemen hemen aynı fiyatta. O 2 model arasından kesinlikle ASUS modeli tercih edin. Windows kurmak bedava lisans için de internet üzerinden güvenli bir şekilde 250-300 TL'ye de orijinal lisanslar satılıyor.
Hocam asıl sorun farklı aslında, bu soruyu sormamın sebebi bana bu Aorus’u satan firmanın bir yanlışlık dolayısıyla “tamir” üzerine gönderdiğim ürünü “iade” olarak aldılae. O yüzden aradaki para farkı kaçtır sizce euro olarak. Siteye öyle bir teklif sunacağım. Olay biraz karışık. Kısa özet olarak dediğim gibi tamir için gönderdim ama karışıklıktan dolayı iade olarak aldılar var ürünüme bir nevi el konuldu, iade edilmiş sayılan ürünüm de satıldığından dolayı ona benzer bir ürün arıyorum. Sizce bu Asus benim laptoptan ne kadar daha pahalıdır? Ona göre diyecem ki örnek olarak 100 euro ekleyeceğim bana karşılığında bu laptopu verin.

O model Türkiye'de satılmadığı için net bir şey diyemem. Laptopu hangi fiyattan aldıysanız o fiyattan iade alırlar. Siz 1800'e aldıysanız ürün şu an 2400 ise size 2400 vermezler.

O model Türkiye'de satılmadığı için net bir şey diyemem. Laptopu hangi fiyattan aldıysanız o fiyattan iade alırlar. Siz 1800'e aldıysanız ürün şu an 2400 ise size 2400 vermezler.
Tam açıklayamadım sanırım, iade durumunu açıklaması biraz karışık, anlattığım şey aslında o değildi. Tahmini olarak bir fiyat verseniz ne olurdu? Aorustaki özelliklere sahip bir laptop Türkiye’de kaç paradır? Asusun fiyatı benzer demiştiniz, Asus ve Aorus’a benzeyen iki modelin fiyatını karşılaştırsak aradaki fiyat farkına göre o işletmeye bir teklif sunacağım. Dediğim gibi Aorus’un sistem özellikleri vs, Asus’tan 200 euro düşük ise, 200 euro teklif edeceğim.

O model ile aynı donanıma sahip olan modeller şu an Türkiye de 65-70'den başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…