Xtreme olanın OC’lu hızı sanırım super olmadığına rağmen Super’den daha çok oluyor ve İtopya'da fiyatı daha yüksek. Bu nasıl oluyor? Biri super diğeri düz 2080.
Sade hıza bakılmaz diğer bileşenler de var. Güç farkı var düz 2080 alınmaz artık. Yani düz 2080 olanın saat hızlarını artırmışlar o kadar. Fazla bir getirisi yok.
Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience!
Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience!
www.gigabyte.com
Teknik özellikler belirtilmiş. Bana kalırsa Super olanı tercih edin.
Peki 3000 serisinin ne zaman çıkacağı hakkında bir bilginiz var mı?Daha satın almam gereken SSD,PSU,monitör falan var diye kutusunu açmadım ürünün.Yenileri çıkarsa iade edip onlardan almak için.Yada 3000 serisini beklemeye değer mi sizce?
Üzülüyorum şu olaya ya.Yeni seriden bir karta sahip olmak isterdim,daha çok varmış.
Üzülüyorum şu olaya ya.Yeni seriden bir karta sahip olmak isterdim,daha çok varmış.