Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 4 Ağustos 2024 #11 584297 dedi: Evet. AAA oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam valla helal olsun kasanız nedir acaba?
584297 dedi: Evet. AAA oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam valla helal olsun kasanız nedir acaba?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 4 Ağustos 2024 #12 Alheratzz dedi: Hocam valla helal olsun kasanız nedir acaba? Genişletmek için tıkla... XIGMATEK ELITE ONE MESH 650W RGB TEMPERLİ CAM+ MESH PANEL MİD-T GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK ELITE ONE MESH 650W RGB TEMPERLİ CAM+ MESH PANEL MİD-T GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Alheratzz dedi: Hocam valla helal olsun kasanız nedir acaba? Genişletmek için tıkla... XIGMATEK ELITE ONE MESH 650W RGB TEMPERLİ CAM+ MESH PANEL MİD-T GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK ELITE ONE MESH 650W RGB TEMPERLİ CAM+ MESH PANEL MİD-T GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
TheCaspian Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #13 alihanvardertyok dedi: Bizcesi falan yok. Açık ara çok yüksek. Bunun temeline bakmalı. Ekran kartına bağlı, kasaya bağlı, ortam sıcaklığına bağlı birden fazla sebep olur. Tek tek irdelemek gerekir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ne yapmamı önerirsiniz. Uzun vadede kartı yakabilir miyim bu değerlerde?
alihanvardertyok dedi: Bizcesi falan yok. Açık ara çok yüksek. Bunun temeline bakmalı. Ekran kartına bağlı, kasaya bağlı, ortam sıcaklığına bağlı birden fazla sebep olur. Tek tek irdelemek gerekir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ne yapmamı önerirsiniz. Uzun vadede kartı yakabilir miyim bu değerlerde?
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 4 Ağustos 2024 #14 584297 dedi: XIGMATEK ELITE ONE MESH 650W RGB TEMPERLİ CAM+ MESH PANEL MİD-T GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK ELITE ONE MESH 650W RGB TEMPERLİ CAM+ MESH PANEL MİD-T GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Benim RTX 2060 78 80 derecede seyrediyor. Boşta ise 55 derece olarak ilerliyor.
584297 dedi: XIGMATEK ELITE ONE MESH 650W RGB TEMPERLİ CAM+ MESH PANEL MİD-T GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK ELITE ONE MESH 650W RGB TEMPERLİ CAM+ MESH PANEL MİD-T GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Benim RTX 2060 78 80 derecede seyrediyor. Boşta ise 55 derece olarak ilerliyor.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 4 Ağustos 2024 #15 Alheratzz dedi: Sağ olun hocam. Benim RTX 2060 78 80 derecede seyrediyor. Boşta ise 55 derece olarak ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Windforce mi? TheCaspian dedi: Ne yapmamı önerirsiniz. Uzun vadede kartı yakabilir miyim bu değerlerde? Genişletmek için tıkla... Önce bir macun yenileyip değerleri kontrol et. MX-6 falan al.
Alheratzz dedi: Sağ olun hocam. Benim RTX 2060 78 80 derecede seyrediyor. Boşta ise 55 derece olarak ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Windforce mi? TheCaspian dedi: Ne yapmamı önerirsiniz. Uzun vadede kartı yakabilir miyim bu değerlerde? Genişletmek için tıkla... Önce bir macun yenileyip değerleri kontrol et. MX-6 falan al.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 4 Ağustos 2024 #16 584297 dedi: Windforce mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ASUS Dual. Ancak yenilenen modeli.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 4 Ağustos 2024 #17 Alheratzz dedi: Yok hocam ASUS Dual. Ancak yenilenen modeli. Genişletmek için tıkla... 80 falan ekran kartı için yukarda da dediğim gibi bence yüksek. Sende bir bakım yap.
Alheratzz dedi: Yok hocam ASUS Dual. Ancak yenilenen modeli. Genişletmek için tıkla... 80 falan ekran kartı için yukarda da dediğim gibi bence yüksek. Sende bir bakım yap.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 4 Ağustos 2024 #18 584297 dedi: 80 falan ekran kartı için yukarıda da dediğim gibi bence yüksek. Sende bir bakım yap. Genişletmek için tıkla... Yarın bir bakayım hocam. Önerdiğiniz bir termal macun ve termal ped var mı acaba?
584297 dedi: 80 falan ekran kartı için yukarıda da dediğim gibi bence yüksek. Sende bir bakım yap. Genişletmek için tıkla... Yarın bir bakayım hocam. Önerdiğiniz bir termal macun ve termal ped var mı acaba?
TheCaspian Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #19 Bir de macun ve ped değişimini kendim yapamam diye düşünüyorum. Bilgisayarcıya güvenip vermek ne derece mantıklı.
Bir de macun ve ped değişimini kendim yapamam diye düşünüyorum. Bilgisayarcıya güvenip vermek ne derece mantıklı.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 4 Ağustos 2024 #20 Alheratzz dedi: Yarın bir bakayım hocam. Önerdiğiniz bir termal macun ve termal ped var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben çoğunlukla MX-6 kullandım hep. Hiç de üzmedi. Onu öneriyorum yine.
Alheratzz dedi: Yarın bir bakayım hocam. Önerdiğiniz bir termal macun ve termal ped var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben çoğunlukla MX-6 kullandım hep. Hiç de üzmedi. Onu öneriyorum yine.