Aorus 5 SE4 alınır mı?

Bütçe
35000 TL

wrekkend

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 6800h rtx3070ti mobile 16gb ddr5 ram
Bir yazılımcı olarak yeni bir laptop alacağım fakat kafam çok karışık. RTX 3070 Aorus favorim şu an ama bilemiyorum markayla pek aram yok. O yüzden 3060 ASUS gibi markalara mı bakayım yoksa Aorus mu almalıyım kullanan var mı aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu model varken 3000 serisi düşünmek istemeyebilirsiniz.

Bu model varken 3000 serisi düşünmek istemeyebilirsiniz.

Yurt dışından almayı düşünüyorum ama bu model daha pahalı garip şekilde. Polonya'dan alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışından almayı düşünüyorum ama bu model daha pahalı garip şekilde. Polonya'dan alacağım.

Polonya piyasasından haberim yok maalesef. Düşündüğünüz ürünün linklerini atar mısınız?

Polonya piyasasından haberim yok maalesef. Düşündüğünüz ürünün linklerini atar mısınız?

Bu model yurtdışında satışa sunulursa fiyatını tahmin etmiyorum

Son düzenleme:
Bu sitede 4000 serisi çok yaygınlaşmamış henüz. Attığın ROG STRIX güzel fakat senin en başta sorduğun 3070 Gigabyte modelini buldum, alınabilir bir model;

4000 serisinin orada da yaygınlaşmasını bekleyebilirsiniz.

Bu sitede 4000 serisi çok yaygınlaşmamış henüz. Attığın ROG STRIX güzel fakat senin en başta sorduğun 3070 Gigabyte modelini buldum, alınabilir bir model;

Teşekkür ederim.

Hocam karar verdim bilgisayara

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı