wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 1 Nisan 2022 #1 Yeni alacağım işlemciye OC yapabilir miyim, anakartım destekler mi, bir sorun yaşatmaz mı diye sizden bir sormak istedim. Not: Anakarttımın progamında OC yapma özelliği var, onla yapacağım.
Yeni alacağım işlemciye OC yapabilir miyim, anakartım destekler mi, bir sorun yaşatmaz mı diye sizden bir sormak istedim. Not: Anakarttımın progamında OC yapma özelliği var, onla yapacağım.
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #2 İşlemci ekran kartına yetiyorsa yapma.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.888 Çözümler 24 Yer Antalya 1 Nisan 2022 #3 Yapılır ama gerek yok 5000 serisinde. Ayrıca o tarz programlar yerine BIOS'tan yapmak daha doğru sonuç verir.
Yapılır ama gerek yok 5000 serisinde. Ayrıca o tarz programlar yerine BIOS'tan yapmak daha doğru sonuç verir.
wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 3 Nisan 2022 #4 KeyN_N dedi: Yapılır ama gerek yok 5000 serisinde. Ayrıca o tarz programlar yerine BIOS'tan yapmak daha doğru sonuç verir. Genişletmek için tıkla... Zaten dediğim overclock işlemciyi 3.6 GHz'den 3.8GHz'e yükseltiyor o tarz yani başka bir şey yok BedelsizASKER dedi: İşlemci ekran kartına yetiyorsa yapma. Genişletmek için tıkla... RTX 2060 Super 8 GB ekran kartım var yetiyor zaten
KeyN_N dedi: Yapılır ama gerek yok 5000 serisinde. Ayrıca o tarz programlar yerine BIOS'tan yapmak daha doğru sonuç verir. Genişletmek için tıkla... Zaten dediğim overclock işlemciyi 3.6 GHz'den 3.8GHz'e yükseltiyor o tarz yani başka bir şey yok BedelsizASKER dedi: İşlemci ekran kartına yetiyorsa yapma. Genişletmek için tıkla... RTX 2060 Super 8 GB ekran kartım var yetiyor zaten