AORUS Engine Açılmıyor

FurkanOğuz

Decapat
Yeni bir sistem topladım ve Gigabyte marka ekran kartı ve anakart aldım. İşletim sistemini kurduktan sonra ilk olarak ekran kartının sürücülerinden başladım ve diğer tüm sürücü ve donanım uygulamalarını kurdum. AORUS Engine yazılımını ilk kurduğumda açılıp çalışıyordu. Ancak tüm işlemleri bitirdiğimde yani tüm güncellemeleri yaptığımda tepki vermemeye başladı. Tekrar silip yüklemeyi ve ekran kartının sürücüsünü falan da değiştirmeyi denedim ama faydası olmadı. Daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi? Ya da çözümünü bilen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki 10 kere silip yükledim. Sağ altta simgesi geliyor ama açılmıyordu. Şuan da öyle 🤗 Şöyle bir şey yapıyorum, 2 kere üst üstte açıyorum sağda simge gelince üzerine bir kaç tık yapınca ekranda beliriyor. Afterburner varken uğraşılmaz zaten bi işe yaradığı yok. Fan kontrolü de yok.

Belki 10 kere silip yükledim. Sağ altta simgesi geliyor ama açılmıyordu. Şuan da öyle 🤗 Şöyle bir şey yapıyorum, 2 kere üst üstte açıyorum sağda simge gelince üzerine bir kaç tık yapınca ekranda beliriyor. Afterburner varken uğraşılmaz zaten bi işe yaradığı yok. Fan kontrolü de yok.
Ben aslında özellikle frekans kontrolü için kullanmak istiyordum. İçinde kolay oc yapmak için sekmeler varya, işte onlar kolaylık sağlar diyordum.

Ben aslında özellikle frekans kontrolü için kullanmak istiyordum. İçinde kolay oc yapmak için sekmeler varya, işte onlar kolaylık sağlar diyordum.
Aynı özellik işte afterburner da var. Hemen hemen aynı. Rgb kontrolcüsünü tek yükleyin kafi. Yoksa çok uğraştırır gıcık bir şey.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı