Çözüldü Aorus Engine nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ItWasMe

Centipat
Merhaba, Aorus Engine hakkında birkaç sorum olacak. Bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.

1-Bilgisayarın hangi parçası ile ilgilidir?
2-Ne işe yarar?
3-Gerekli bir program mıdır?
4-İndirirken sürücü gibi parça modeline özel mi indiriyoruz yoksa tüm modeller için ana bir uygulaması mı var? (Link atarsanız sevinirim.)

Çözüm
Gigabyte ekran kartları için program Aorus modelleri için.

Ekran kartına hız aşırtma yapılabiliyor fanlarına ayar yapılabiliyor. Ekran kartı üstündeki varsa rbg renklere müdahale edip değiştirilebiliyor ekran kartı programı

Zorunlu değil. Bu marka bir kart kullanıyorsanız isteğe bağlı kullanabilirsiniz. Misal bende ASUS kart var ASUS GPU Tweak kullanıyorum. Overclock profili var. Kendi fan ayarım var. Ve sıcaklığı vs görebiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Programın videosu.
Gigabyte ekran kartları için program Aorus modelleri için.

Ekran kartına hız aşırtma yapılabiliyor fanlarına ayar yapılabiliyor. Ekran kartı üstündeki varsa rbg renklere müdahale edip değiştirilebiliyor ekran kartı programı

Zorunlu değil. Bu marka bir kart kullanıyorsanız isteğe bağlı kullanabilirsiniz. Misal bende ASUS kart var ASUS GPU Tweak kullanıyorum. Overclock profili var. Kendi fan ayarım var. Ve sıcaklığı vs görebiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Programın videosu.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı