Aorus GeForce® GTX 1080 Ti 11G BIOS güncelleme

Klorex

Hectopat
Merhabalar, Aorus GeForce GTX 1080 Ti 11G ekran kartım var fakat sitesindeki BIOS'unu güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim? Dosyalari indirdim ama böyle bir dosya çıkıyor ve açamıyorum. 2 dosya çıkıyor hangisini de yükleyeceğim bilmiyorum. 2sıde açılmıyor asıl sorunum kartım PUBG'de, LOL'de, böyle oyunlarda oyundan atıyor crash yiyorum bir türlü çözemedim bu yolu da denemek istedim oda olmuyor yardımcı olur musunuz kartı arkadaşa yolladım onda güzel çalisiyor ama benim bilgisayarımda maalesef FPS'de düsük kart performansını göstermiyor.
Ekipman:
1920x1080 144Hz monitör.
PSU: Rampage ETX-750-1 750W 80 Plus Gold aktif PFC 12CM fan.
120GB transcend SSD.
500GB HDD.
ASUS AMD TUF X470 PLUS GAMING anakart.
Ryzen 5 2600X işlemci.
Tridentz 3000 MHz 8x2(16 GB) RGB RAM.

Dosya Ekleri

• ss.png
    212,8 KB · Görüntüleme: 116
  • sa.png
    95,5 KB · Görüntüleme: 98
Crash genelde RAM'lerle ilgili oluyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:

RAM'ler normal gözüküyor taradım.

Testi tamamladın demi kaç Pass geçti test. Yarım kalmış test veya çok kısa testler kesin sonuç vermez. XMP açıksa kapat öyle gir oyunlara bir. Eğer crash yemiyorsan sorun RAM'lerde. Ekran kartında overclock yok demi bu arada overclockta crash verdirtebiliyor.

Kapattım deniyorum ama FPS düşük.

RAM frekansından dolayı FPS düşük kalabilir ama sorunu bulursun sistemdeki. RAM'lerin de arıza var demektir crash yemiyorsan.

Crash sorunu düzeldi ama FPS şu an sıkıntı düşük duruyor 1080 Ti performansı değil bu.

İşlemcin ne işlemci performansına çok bağlıdır lol felan.Bu arada ramlerin garantiye gitmesi gerek sanırsam senin yada voltajla felan timinglerle oynicaksın düzeltmek için ama garanti tavsiyem.

Ramleri test ettim memtest98 ile sorun cıkmadı ayrıca öbür kartımla normal veriyor RX580 kullanıyorum.fakat 1080 ti ye geçtim fps onla aynı hatta bazen düsüyor üst düzey bi performans beklenmesi gerekir rx580 e göre ekipmanım yazıyor önceki yorumlarda bakabilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…