Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Mart 2022 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu fiyata güzel bir ürün.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu fiyata güzel bir ürün.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 11 Mart 2022 #3 Levien dedi: Stereo Gaming kulaklık ilginç. Genişletmek için tıkla... Kulaklık dediğin zaten stereo olur.
Levien dedi: Stereo Gaming kulaklık ilginç. Genişletmek için tıkla... Kulaklık dediğin zaten stereo olur.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #4 Gereksiz 7.1 olmaması iyi. Ama ben bunu tercih ederim. Logitech G332 Kablolu Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM Logitech G332 Kablolu Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 981-000757 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
Gereksiz 7.1 olmaması iyi. Ama ben bunu tercih ederim. Logitech G332 Kablolu Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM Logitech G332 Kablolu Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 981-000757 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Mart 2022 #5 @lexoqe biraz eski bir ürün ben de o yüzden pek tercih etmezdim açıkçası.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #6 Mithat Berhan dedi: @lexoqe biraz eski bir ürün ben de o yüzden pek tercih etmezdim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Eski ama oyunlarda halen aynı?
Mithat Berhan dedi: @lexoqe biraz eski bir ürün ben de o yüzden pek tercih etmezdim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Eski ama oyunlarda halen aynı?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Mart 2022 #7 lexoqe dedi: Eski ama oyunlarda halen aynı? Genişletmek için tıkla... Daha güncel halleri var o yüzden dedim, yoksa alınabilir lafım yok. Logi belli zaten.
lexoqe dedi: Eski ama oyunlarda halen aynı? Genişletmek için tıkla... Daha güncel halleri var o yüzden dedim, yoksa alınabilir lafım yok. Logi belli zaten.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #8 Mithat Berhan dedi: Daha güncel halleri var o yüzden dedim, yoksa alınabilir lafım yok. Logi belli zaten. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bende corsair hs60 var. Biraz pedleri kullanılamaz hale geldi. Bunu aldım. 7.1 desen zaten bir işe yaramıyor.
Mithat Berhan dedi: Daha güncel halleri var o yüzden dedim, yoksa alınabilir lafım yok. Logi belli zaten. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bende corsair hs60 var. Biraz pedleri kullanılamaz hale geldi. Bunu aldım. 7.1 desen zaten bir işe yaramıyor.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 11 Mart 2022 #9 lexoqe dedi: Aynen. Bende corsair hs60 var. Biraz pedleri kullanılamaz hale geldi. Bunu aldım. 7.1 desen zaten bir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam HS60'dan memnun musunuz? Benim kafamı çok ağrıtıyor üst kısmı.
lexoqe dedi: Aynen. Bende corsair hs60 var. Biraz pedleri kullanılamaz hale geldi. Bunu aldım. 7.1 desen zaten bir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam HS60'dan memnun musunuz? Benim kafamı çok ağrıtıyor üst kısmı.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #10 Alpha Frozen dedi: Hocam HS60'dan memnun musunuz? Benim kafamı çok ağrıtıyor üst kısmı. Genişletmek için tıkla... Bende hiç bir sıkıntı olmadı. 2 seneden fazla oldu kullanıyorum. Pedlerinin yenisini bulabilsem değiştirmezdim.
Alpha Frozen dedi: Hocam HS60'dan memnun musunuz? Benim kafamı çok ağrıtıyor üst kısmı. Genişletmek için tıkla... Bende hiç bir sıkıntı olmadı. 2 seneden fazla oldu kullanıyorum. Pedlerinin yenisini bulabilsem değiştirmezdim.