S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 25 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bu kulaklık bıktırdı artık, 2 defa garantiye gönderdim ikisi de değişim oldu 3. bozuluşu. Mikrofonu efendi efendi kullanıyorum ağzımdan uzak, sıvı teması olmadı hiç fakat 4 ay dayanıyor ve bozuluyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar bu kulaklık bıktırdı artık, 2 defa garantiye gönderdim ikisi de değişim oldu 3. bozuluşu. Mikrofonu efendi efendi kullanıyorum ağzımdan uzak, sıvı teması olmadı hiç fakat 4 ay dayanıyor ve bozuluyor. Ne yapabilirim?
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 25 Şubat 2023 #2 Pop filter takın tozdan ve nemden korur. Yani yapılabilecek çok bir şey yok yaka mikrofonu veya Webcam'ın kendi mikrofonunu kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Pop filter takın tozdan ve nemden korur. Yani yapılabilecek çok bir şey yok yaka mikrofonu veya Webcam'ın kendi mikrofonunu kullanabilirsiniz.
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 25 Şubat 2023 #3 293735 dedi: Pop filter takın tozdan ve nemden korur. Yani yapılabilecek çok bir şey yok yaka mikrofonu veya Webcam'ın kendi mikrofonunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer kulaklıklarda böyle bir sorun var mı? ilk gaming kulaklığım. Artı 0 Eksi
293735 dedi: Pop filter takın tozdan ve nemden korur. Yani yapılabilecek çok bir şey yok yaka mikrofonu veya Webcam'ın kendi mikrofonunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer kulaklıklarda böyle bir sorun var mı? ilk gaming kulaklığım.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 25 Şubat 2023 #4 Singua dedi: Hocam diğer kulaklıklarda böyle bir sorun var mı? ilk gaming kulaklığım. Genişletmek için tıkla... Yani şansa bağlı bir şey her kulaklıkta var diye bir şey yok. Artı 0 Eksi
Singua dedi: Hocam diğer kulaklıklarda böyle bir sorun var mı? ilk gaming kulaklığım. Genişletmek için tıkla... Yani şansa bağlı bir şey her kulaklıkta var diye bir şey yok.