Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #11 DenizKaya2809 dedi: Fiyat farkını verirse öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Hangisi mantıklı demiş hocam, V2 donanım olarak vs. daha mantıklı. Fiyatını bilemem artık
DenizKaya2809 dedi: Fiyat farkını verirse öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Hangisi mantıklı demiş hocam, V2 donanım olarak vs. daha mantıklı. Fiyatını bilemem artık
VahitGuetta Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.015 Çözümler 1 Yer Baden-Wurttemberg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2022 #12 DenizKaya2809 dedi: Fiyat farkını verirse öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Ustam v2 x de ses kartı yok muhabbeti vardı lenovo IdeaPade de hangi ses ksrtı var kaliteli mi bilmiyom o yüzden dedim ama x modeli var sadece alacağım büyük ihtimalle Vio dedi: Hangisi mantıklı demiş hocam, V2 donanım olarak vs. daha mantıklı. Fiyatını bilemem artık Genişletmek için tıkla... Fiyat konusunda iyi fiyata düşmüş hakeder diye düşünüyorum
DenizKaya2809 dedi: Fiyat farkını verirse öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Ustam v2 x de ses kartı yok muhabbeti vardı lenovo IdeaPade de hangi ses ksrtı var kaliteli mi bilmiyom o yüzden dedim ama x modeli var sadece alacağım büyük ihtimalle Vio dedi: Hangisi mantıklı demiş hocam, V2 donanım olarak vs. daha mantıklı. Fiyatını bilemem artık Genişletmek için tıkla... Fiyat konusunda iyi fiyata düşmüş hakeder diye düşünüyorum