yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Nisan 2022 #1 Bu mouse alınır mı? Kronik bir sorunu var mı? Bazıları takılma yapıyor gibi şeyler yazmış fareyle ilgili bunlar doğru mu? Hem şuan indirimde fiyatı da uygun görünüyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleme: 18 Nisan 2022
Bu mouse alınır mı? Kronik bir sorunu var mı? Bazıları takılma yapıyor gibi şeyler yazmış fareyle ilgili bunlar doğru mu? Hem şuan indirimde fiyatı da uygun görünüyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
peacemaker48 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.816 Çözümler 7 18 Nisan 2022 #2 Onun yerine ASUS M3 alın.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Nisan 2022 #3 peacemaker48 dedi: Onun yerine ASUS M3 alın. Genişletmek için tıkla... M4'ün sensörü daha iyi asus'un sensörü yetersiz ve yazılım sorunları varmış.
peacemaker48 dedi: Onun yerine ASUS M3 alın. Genişletmek için tıkla... M4'ün sensörü daha iyi asus'un sensörü yetersiz ve yazılım sorunları varmış.
peacemaker48 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.816 Çözümler 7 18 Nisan 2022 #4 yucewalden dedi: M4'ün sensörü daha iyi ASUS'un sensörü yetersiz ve yazılım sorunları varmış. Genişletmek için tıkla... Kullandığım için tavsiye ettim sen bilirsin.
yucewalden dedi: M4'ün sensörü daha iyi ASUS'un sensörü yetersiz ve yazılım sorunları varmış. Genişletmek için tıkla... Kullandığım için tavsiye ettim sen bilirsin.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #5 Bence Aorus M3 daha mantıklı hem ergonomik şekle sahip hem de daha ucuz. (m4 ile sensörü aynı) ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ama isterseniz Aorus m4 alabilirsiniz ikisi de güzel fareler.
Bence Aorus M3 daha mantıklı hem ergonomik şekle sahip hem de daha ucuz. (m4 ile sensörü aynı) ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ama isterseniz Aorus m4 alabilirsiniz ikisi de güzel fareler.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Nisan 2022 #6 Ardablm dedi: Bence Aorus M3 daha mantıklı hem ergonomik şekle sahip hem de daha ucuz. (m4 ile sensörü aynı) ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ama isterseniz Aorus m4 alabilirsiniz ikisi de güzel fareler. Genişletmek için tıkla... Ergonomik fare sevemiyorum aorus m4 ün sorunu var mı onu merak ettim.
Ardablm dedi: Bence Aorus M3 daha mantıklı hem ergonomik şekle sahip hem de daha ucuz. (m4 ile sensörü aynı) ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ama isterseniz Aorus m4 alabilirsiniz ikisi de güzel fareler. Genişletmek için tıkla... Ergonomik fare sevemiyorum aorus m4 ün sorunu var mı onu merak ettim.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #7 yucewalden dedi: Ergonomik fare sevemiyorum Aorus m4'ün sorunu var mı onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Daha önceden sıkıntı yaşayan birine rastlamadım, alınabilir.
yucewalden dedi: Ergonomik fare sevemiyorum Aorus m4'ün sorunu var mı onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Daha önceden sıkıntı yaşayan birine rastlamadım, alınabilir.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Nisan 2022 #8 Ardablm dedi: Daha önceden sıkıntı yaşayan birine rastlamadım, alınabilir. Genişletmek için tıkla... hocam ben palm claw tutuyorum da iki tarftada buton olması beni rahatsız eder mi ki?
Ardablm dedi: Daha önceden sıkıntı yaşayan birine rastlamadım, alınabilir. Genişletmek için tıkla... hocam ben palm claw tutuyorum da iki tarftada buton olması beni rahatsız eder mi ki?