Aorus Master 3070 Ti RGB'ler çalışmıyor ve güç LED'leri yanıyor

VascoDe

Centipat
Daha fazla  
Selam,
Yeni satın almış olduğum ekran kartımda RGB'ler yanmıyor aynı zamanda PSU güç kablolarının bağlı olduğu LED'ler yanmakta. LCD ekranı çalışıyor sadece. Aorus Engine yüklüyorum lakin RGB Fusion'u indirmeye çalıştığımda "file corrupt" hatası alıyorum, üzerine kendim indirmeyi denediğimde program iniyor lakin çalışmıyor anakart resmi çıkıyor açıldığında ancak hiçbir işlem yapamıyorum. Kendi anakartım MSI. Ek olarak; kartı ilk taktığımda hiçbir sorun yoktu, programlarını indirirken birden oldu, format attım, söküp taktım, pinleri değiştirdim ama nafile.
PSU: High Power super gd 850 Gold+
Anakart: MSI B550 Gaming Carbon Wi-Fi
Çözümü nedir acaba kartı iade için vs götürmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Gigabyte de böyle bende de aynı sorun var. Kendi yazılımıyla RGB kaplı kullanıyorum ben tüm bileşenleri bir yerden sonra anlamsız bence RGB. Sorun ediyorsanız ek yazılımlarla kapanabiliyor ya da sabit renk yapabilirsiniz.

Hangi programlarla yapabiliyorum acaba ? Ayrıca bu güç kablolarının üzerindeki ledler in yanması sorun değil midir ?

Hocam aynı sorun ben de var her şey normaldi sabah sistemi kapattım açtım baktım 3 power ın ledleri yanıyor ve rgbler çalışmıyor, uygulamadan da görünmüyor RGB sekmesi ne oldu bir anda anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…