Öncelikle şunu belirteyim, ben ilk defa Gigabyte kullanacaktım. Önceki kartımda MSI 2070 Super Gaming X'idi. Gigabyte'ı aldım geldi, başladım kullanmaya değerlere baktım 3 fanlı model olmasına rağmen kart 76 dereceyi gördü, tamam oda o anda sıcaktı biraz ama kart yük altında zaten sürekli 71 derecede çalışıyor. (10 dk FurMark açmak yeterli ki bende egzoz 3000RPM Noctua ındustrial fan Full modda çalışırken). Onuda geçtik kart yakışıklı LED ekranlı falan diye aldandım, ama yandaki RGB LED resmen takılarak yanıp sönüyor. Sanırsınız ucuz Çin Mali, 3 kuruşluk LED'i bile yapamamışlar. Hadi dedim onu da geçtim, yazılımı zaten berbat bir arayüze sahip takılarak menü geçişleri Windows 95 arayüzü gibi basit bir turuncu arayüz, mesela OC yapacak olsanız OC nasıl yapılacak belli bile değil. En can sıkıcı nokta da MSI fan sesleri tok abi gigabytte bir sürtünme sesi gibi bir ses geliyor, ben beğenmedim bana ucuz ve basit geldi. Size de tavsiyem Vatan MSI'ları ucuz satıyor 3060 Ti'da olması lazım MSI varken Gigabyte kesinlikle tercih edilmemeli. Bu karttan sonra Gigabyte'ın sanırım hiçbir şeyini almam. (MSI 3070'de 64 derecede çalışıyor)