Şu an RX 580 8 GB kullanıyorum fakat Hogwarts Legacy gibi oyunlarda zorlanmaya basladı ben de 5500 TL'ye il dısından bir kart buldum. İşlemcim Ryzen 5 3600 bazı kisiler kronik var dedi. Açıkçası kafam karıstı bir de aynı fiyata normal Gigabyte var hangisini almalıyım? Alırken nelere dikkat etmeliyim veya 5700XT alınır mı? Bütçem pek yok.
Hayır alınmaz, RX 6600 veya biraz daha bütçeden kısmak istersen RTX 2060 bak, ikiside sorunsuz ve işlemcinle güzel gidecek kartlar. AMD'nin 5000 serisine tam güvenilmez.
PG ile alma dışında il dışında ekran kartı almanı önermem. Aorus daha üst seviye bir modeldir öneririm. Kronik sıkıntı durumu şu güç kaynağın kaç watt? 80+Bronze olması önemli değil hangi marka vs?
PG ile alma dışında il dışında ekran kartı almanı önermem. Aorus daha üst seviye bir modeldir öneririm. Kronik sıkıntı durumu şu güç kaynağın kaç watt? 80+Bronze olması önemli değil hangi marka vs?
Bilgisayarcıdan kart alınmaz, kendine yakın bir yerde RX 6600, bulamaz isen RTX 2060 veya 2070 bak. Daha öncede dediğim gibi, AMD'nin 5000 serisi tam olarak güvenilemez.
Tamam test ederek aldır anlıyorsa alsa daha iyi olur eğer ekran kartından anlamıyorsa bence de bilgisayarcıdan ekran kartı alma başın ağrıyabilir. RX 5000 serisinde direkt sorun falan var diyemez kimse teknoloji şans işidir. Ben 3 RX 5700XT ekran kartı kullandım. Güç kaynağın yeterliyse ki güzel güç kaynağın var.
Ekran kartını da alttaki gibi bağlamaya özen gösterirsen kolay kolay sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Bide yakınımda bir bilgisiyarcı var ondada xfx modelinden var 4500 TL tanıdık oldugu icin modelden dolayı gigabyte yoneldim fakat pek olmayacak gibi ama 5500 TL ye gigabyte ın düz versiyonu var oda karsıda kalıyor ona test yapmaya gidebilirim gigabytemı yoksa xfx mi (xfx in merc veya quick serisinden değil)