Aorus RX 580 Düşük Performans Problemi

Semih_67

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım acayip ısınıyordu bende ekran kartımın bu Driver'ini indirdim fakat ne olduysa bundan sonra oldu oyunlarda çok rahat 75-80 derece görüyordum ve Rust oyununda ekran kartı ısıya dayanamayıp kendinini kapatıyordu bu uygulamayı indirdim Rust oynarken 65 derece oluyor en fazla ama grafikleri ne kadar yükseltsem de 20-25FPS arası alıyorum CS:GO'da ise 35 derece ile oynuyorum FPS çözümü var mı?
Programi sil düzelir diyen arkadaşlar için söyliyim silince zaten düzeliyor ama bu kartın ısınma gibi bir sorunuda var furmak testinde max 89a kadar çıktı zaten şu ana kadar oynadığım oyunlardan bi rusta denk geldim oynarken oynuyor ve sıcaklık 82 deyken ekran kapanıyor kasa açık kalıyor yardımlarınız bekliyorum :)
Sistemim:
i3 8100
Prime B360-PLUS
2x8 2133mhz Ram
CoolerMaster 600W 80PLUS

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    25,2 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Programı silince düzeliyorsa programı sil, fan ayarlarını Afterburner üzerinden yap. Belki etkili olur. Yani ısınma sorunundan kastın fan ayarları diye düşündüm.
Fan ayarlarını Amd kendi driverinden yaptım afterburner den yaptım sorun aynı artık yeni kart almak lazım galiba anlamadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı