Aorus Z270X GAMING 7 anakart üzerindeki switch nedir?

adil atasoy

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma ne zaman RGB Fusion'ı kursam bir sorun yaşıyorum bunun nedeni nedir? Uygulamayı başlatıyorum ve açılıp geri kapanıyor sonrasında sürekli olarak açılıp açılıp kapanıyor ve gizli simgeler bu uygulamanın simgesiyle doluyor görev yöneticisinden takip ettiğimde çok hızlı bir şekilde açılıp açılıp kapanıyor. Görev yöneticisinden uygulamayı yakalayıp sonlandırabilirsem uygulama duruyor bunun nedeni nedir? Bilgisayara format atıp kuruyorum tekrar aynı sorunu yaşıyorum anakart üstündeki LED ışıklarda hiçbir sorun yok BIOS'tan istediğim gibi ayarlayabiliyorum.

Anakart üzerinde iki tane Switch anahtarı var bunlar nedir ne için kullanılır su an bulunduğu konumlar doğru mu?
Teşekkürler.
Sistem:
Gigabyte Aorus Z270X GAMING7
Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti xtreme Edition 11G
Intel i7 7700K
Adata XPG 8x2 3600MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızda 2 BIOS çipi var.

Üstteki çift BIOS modunu açmak için var.
Alttaki ise olası BIOS çökmesi durumunda BIOS'lar arası geçiş yapabilmeniz için bulunuyor.
Yani en azından ingilizce kitapçıktan bunu anladım.

Bunun gibi bir switch de ses kısmında da bulunuyor o da ses şiddetini değiştirmek ve dahilinin Amfinin güc değişimi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…