AOSP MIUI önerisi

Emrah Kaya o7

Decapat
Daha fazla  
Redmi Note 10 cihazım için sertifikalı MIUI AOSP ROM'u önerir misiniz normal MIUI olmasın. Xiaomi uygulamalarını telefonumda istemiyorum ama Game Turbo ve MIUI arayüzü olsa iyi olur.

O nasıl bir şey? Root atarak silinmeyen programları silebilirsiniz ve modüller ile cihazı hızlandırabilirsiniz ve kişiselleştirebilirsiniz

O nasıl bir şey? Root atarak silinmeyen programları silebilirsiniz ve modüller ile cihazı hızlandırabilirsiniz ve kişiselleştirebilirsiniz

Ya şimdi MIUI'a geçiş yapmak istiyorum ama oyunlarda (örn/Genshin impact) çok kasıyor hatta YouTube'dan da bakabilirsiniz. MIUI arayüzlü ama evox gibi hızlı ROM arıyorum.

Ya şimdi MIUI'a geçiş yapmak istiyorum ama oyunlarda (örn/Genshin impact) çok kasıyor hatta YouTube'dan da bakabilirsiniz. MIUI arayüzlü ama evox gibi hızlı ROM arıyorum.

Hocam evulution X yükleyip daha sonra POCO Launcher kullanabilirsiniz. Game Turbo çalışır mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…