Enesksp Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT - Bilgi İşlem 5 Nisan 2022 #11 FlexArion dedi: Şu anda aktif olarak Valorant ve Dying Light 2 oynamaktayım herhangi bir kötü yanını göremedim. Valorant da herhangi bir gecikme de hissetmemekteyim. Genişletmek için tıkla... Az önce yukarıdaki Sinerji sitesinden siparişi verdim bakalım hayırlısı, teşekkür ediyorum öneriniz için
FlexArion dedi: Şu anda aktif olarak Valorant ve Dying Light 2 oynamaktayım herhangi bir kötü yanını göremedim. Valorant da herhangi bir gecikme de hissetmemekteyim. Genişletmek için tıkla... Az önce yukarıdaki Sinerji sitesinden siparişi verdim bakalım hayırlısı, teşekkür ediyorum öneriniz için
FlexArion Kilopat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 244 6 Nisan 2022 #12 Enesksp dedi: Az önce yukarıdaki Sinerji sitesinden siparişi verdim bakalım hayırlısı, teşekkür ediyorum öneriniz için Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek hayırlı olsun hocam
Enesksp dedi: Az önce yukarıdaki Sinerji sitesinden siparişi verdim bakalım hayırlısı, teşekkür ediyorum öneriniz için Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek hayırlı olsun hocam