E EMİR005 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Merhaba, ben bilgisayarıma aow_drv'yi silmek için bu kodları yazmıştım: Kod:Panoya kopyala net stop aow_drv del C:\aow_drv.log mkdir C:\aow_drv.log attrib +s +h C:\aow_drv.log icacls C:\aow_drv.log /c /deny everyone:(f) Bu kodları yazdıktan sonra bilgisayarıma aow_drv dosyasını hiçbir zaman yükleyemedim. Yükleyemediğim için emülatör hata veriyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Merhaba, ben bilgisayarıma aow_drv'yi silmek için bu kodları yazmıştım: Kod:Panoya kopyala net stop aow_drv del C:\aow_drv.log mkdir C:\aow_drv.log attrib +s +h C:\aow_drv.log icacls C:\aow_drv.log /c /deny everyone:(f) Bu kodları yazdıktan sonra bilgisayarıma aow_drv dosyasını hiçbir zaman yükleyemedim. Yükleyemediğim için emülatör hata veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
muhammet77w Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kanka sorunu özebildiysen yardımcı olurmusun? Kanka sorunu çözebildiysen yardımcı olurmusun? Son düzenleme: 3 Haziran 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kanka sorunu özebildiysen yardımcı olurmusun? Kanka sorunu çözebildiysen yardımcı olurmusun?