F FarukMolla Decapat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 28 5 Eylül 2020 #1 Herkese hayırlı günler dilerim. Windows C diskinde yer alan (aow_drv) adlı klasör ne işe yarıyor acaba? Silsem bir zararı olur mu? Ne gibi yararı var? Dosya Ekleri aow.PNG 3,1 KB · Görüntüleme: 53
Herkese hayırlı günler dilerim. Windows C diskinde yer alan (aow_drv) adlı klasör ne işe yarıyor acaba? Silsem bir zararı olur mu? Ne gibi yararı var?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.178 Makaleler 26 Çözümler 522 5 Eylül 2020 #2 Emülatör kullanıyorsanız onun Log kayıtlarını tutan bir dosya. Silseniz bile tekrardan oluşacaktır.
F FarukMolla Decapat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 28 5 Eylül 2020 #3 Emir M. dedi: Emülatör kullanıyorsanız onun log kayıtlarını tutan bir dosya. Silseniz bile tekrardan oluşacaktır. Genişletmek için tıkla... PUBG için GameLoop emülatörü kullanıyorum.
Emir M. dedi: Emülatör kullanıyorsanız onun log kayıtlarını tutan bir dosya. Silseniz bile tekrardan oluşacaktır. Genişletmek için tıkla... PUBG için GameLoop emülatörü kullanıyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.178 Makaleler 26 Çözümler 522 5 Eylül 2020 #4 FarukMolla dedi: PUBG için GameLoop emülatörü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, onun oluşturduğu bir dosya. Sildiğin zaman emülatörü tekrar çalıştırdığında yeniden oluşacaktır.
FarukMolla dedi: PUBG için GameLoop emülatörü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, onun oluşturduğu bir dosya. Sildiğin zaman emülatörü tekrar çalıştırdığında yeniden oluşacaktır.