AP Twitch nasıl oynanır?

Selam. Plat1'im solo ve Support mainlemekten sıkıldım arkaya müziğimi açıp Twitch oynuyorum. Yanımda Lulu OTP bir Support'um var.

Ad Twitch güçsüz geliyor. AP oynamak aşırı eğlenceli ancak işin ince noktalarını bilmiyorum. Karşımıza aşırı CT bir çar gelmez ise her zaman üstünlük kurarız ama her zaman takımdan birisi 0 6 gibi skorlara ulaşıp oyunu kaybetmemize sebebiyet veriyor. (%80 ihtimal ile Yasuo)

Twitch ile diğer lanelere roam atılır mı? Nasıl atılır? İtem sırası nasıl olmalı? Şu anlık nashor, taç, rabadon... Diye gidiyorum. Rünlerim hail of blades.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cannon waveden önceki dalga var ya, 2.wave deniyor, onu rakip kulenin altında karşıla. Ormancıya dikkat et. Hemen pushlayıp mide, ejdere veya rakip ormana gidebilirsin. Şahsen TW Lulu ile AP oynaman pek mantıklı gelmiyor ama sana kalmış. Kısacası mantık kurarak hareket edersen doğru oynarsın. İtemleri rakibe göre almaya çalış. Rakipte Pyke varsa önce taç al vs.

Arkadaşın dediği gibi Twitch Lulu kombosu çok güçlü oluyor. Mahvolmuş, Guinsoo, Runaan, Tahsildar sırasını takip edebilirsiniz. Kite atmayı öğrendikten sonra güzel pozisyonlar yakalayabilirseniz alamayacağınız savaş olmuyor Lulu ile.

Cannon waveden önceki dalga var ya, 2.wave deniyor, onu rakip kulenin altında karşıla. Ormancıya dikkat et. Hemen pushlayıp mide, ejdere veya rakip ormana gidebilirsin. Şahsen TW Lulu ile AP oynaman pek mantıklı gelmiyor ama sana kalmış. Kısacası mantık kurarak hareket edersen doğru oynarsın. İtemleri rakibe göre almaya çalış. Rakipte Pyke varsa önce taç al vs.
Yani karşıda burst var ise ilk item taç, öyle mi?

2. Wavede level3 olunur mu yoksa ikimiz de lvl2 mi olacağız?

Kite atmayı aşırı bilmediğimden AP oynuyorum, 2 atk spd'den sonra çok karışıyor ya.
Arkadaşın dediği gibi Twitch Lulu kombosu çok güçlü oluyor. Mahvolmuş, Guinsoo, Runaan, Tahsildar sırasını takip edebilirsiniz. Kite atmayı öğrendikten sonra güzel pozisyonlar yakalayabilirseniz alamayacağınız savaş olmuyor Lulu ile.
Guinsoo mantıklı bir item mi? Ben her zaman ebedi alıyorum da. Genelde mahvolmuş, runaan, ebedi gidiyorum. ad oynarken.

2. wavede level3 olunur mu yoksa ikimiz de seviye2 mi olacağız?

Kite atmayı aşırı bilmediğimden AP oynuyorum, 2 ATK SPD'den sonra çok karışıyor ya.

2.wave dediğim oyunun başında gelen wave değil. Şöyle düşün 1 tane büyük minyonsuz(1.wave), 1 tane büyük minyonsuz(2.wave) ve 1 tane büyük minyonlu(3.wave) olacak şekilde 3 wave bu sırayla lanelere gelir. Benim sana dediğim de şu; 2.waveyi hızlı pushla ve cannon wavede(3.wave) rakip ormana vs gir. Karşıda burst damage gördüğünde taç almak zorunda değilsin ama senin yararına. Agresif oynamak istediğin maçlarda da gidip vadiyaran alabilirsin.

2. Wavede level3 olunur mu yoksa ikimiz de seviye2 mi olacağız?

Kite atmayı aşırı bilmediğimden AP oynuyorum, 2 ATK SPD'den sonra çok karışıyor ya.

Guinsoo mantıklı bir item mi? Ben her zaman ebedi alıyorum da. Genelde mahvolmuş, runaan, ebedi gidiyorum. Ad oynarken.

Guinsoo ile zaten Lulu as veriyor, biraz mantıksız gibi. Ebedi hasarı çok güzel oluyor.

www.lolrift.com/items?i=Z9EZ Build
İtem Sıralaması:

İhtişamlı İtem
- Vadiyaran / İsteğe bağlı Guinsoo

Çizme

- Saldırı Hızı Çizmesi

Efsanevi İtemler

- Runaan
- Nashor
- Rabadon
- Maske

Rün:

Oynanış:

Bir ADC olarak ilk önce koridorunu domine et. Baktın koridorda eziliyorsun ve ormancın uyuyor. Git roama. Aynı şekilde orta koridor eziliyorsa da roam git. Ama sakın koridorunda adam varken başka yere gitme. XP ve altın kaybından başka bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı