Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Apacer AS340 120GB modelini yeni aldım, temiz format attığım HDD'deki Windows'u klonlayarak SSD'ye atıp Boot ettim. Fakat almam gereken hızın yarısını alıyorum, anakartın tüm portları SATA III.
Apacer AS340 120GB modelini yeni aldım, temiz format attığım HDD'deki Windows'u klonlayarak SSD'ye atıp Boot ettim. Fakat almam gereken hızın yarısını alıyorum, anakartın tüm portları SATA III.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 Anakartınız nedir? CrystalDiskMark ile nasıl değerler veriyor?
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #3 Rambo Okan Güler dedi: Anakartınız nedir? CrystalDiskMark ile nasıl değerler veriyor? Genişletmek için tıkla... ASUS P5P41C, değerler aynı.
Rambo Okan Güler dedi: Anakartınız nedir? CrystalDiskMark ile nasıl değerler veriyor? Genişletmek için tıkla... ASUS P5P41C, değerler aynı.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 Kaleo dedi: ASUS P5P41C, değerler aynı. Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi, anakartınız SATA III desteklemiyor. 300 MB/s sınırına takılıyorsunuz. SATA III olsa 6 GB/s yazması gerekirdi. Değerler normal.
Kaleo dedi: ASUS P5P41C, değerler aynı. Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi, anakartınız SATA III desteklemiyor. 300 MB/s sınırına takılıyorsunuz. SATA III olsa 6 GB/s yazması gerekirdi. Değerler normal.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #5 Kaleo dedi: ASUS P5P41C, değerler aynı. Genişletmek için tıkla... SATA 2 destekliyor sadece, normal.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #6 Anakartın sitesindeki yazıyı göz ardı etmişim, peki bir yapabileceğim bir şey var mı?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #7 Kaleo dedi: Anakartın sitesindeki yazıyı göz ardı etmişim, peki yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef, SATA III destekleyen yeni nesil bir anakart almaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Kaleo dedi: Anakartın sitesindeki yazıyı göz ardı etmişim, peki yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef, SATA III destekleyen yeni nesil bir anakart almaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #8 Kaleo dedi: Anakartın sitesindeki yazıyı göz ardı etmişim, peki bir yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Böyle de kullanabilirsin, sorunsuz bir SSD.
Kaleo dedi: Anakartın sitesindeki yazıyı göz ardı etmişim, peki bir yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Böyle de kullanabilirsin, sorunsuz bir SSD.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #9 Hızından gayet memnunum, kullandığım HDD Windows'u 1 dakikada açarken bu SSD 14 saniyede açıyor. Sata III olsa ne olurdu düşünemiyorum
Hızından gayet memnunum, kullandığım HDD Windows'u 1 dakikada açarken bu SSD 14 saniyede açıyor. Sata III olsa ne olurdu düşünemiyorum