saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 15 Temmuz 2023 #11 bunlar çıktı the Prodigy dedi: En baştan ikinciyi açmalısınız. Genişletmek için tıkla... şimdi ne yapmalıyım Son düzenleme: 15 Temmuz 2023
bunlar çıktı the Prodigy dedi: En baştan ikinciyi açmalısınız. Genişletmek için tıkla... şimdi ne yapmalıyım
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 15 Temmuz 2023 #12 saHran dedi: Eki Görüntüle 1863153 bunlar çıktı şimdi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Çıkan sonuca göre kalitesiz kontrolcü gelmemiş. SSD'nin sürücüsünü yükleyip varsa Firmware güncellemesini yapmayı deneyin. Bu arada diski neden böldünüz? Tek parça olarak kullanmanız daha sağlıklı olur.
saHran dedi: Eki Görüntüle 1863153 bunlar çıktı şimdi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Çıkan sonuca göre kalitesiz kontrolcü gelmemiş. SSD'nin sürücüsünü yükleyip varsa Firmware güncellemesini yapmayı deneyin. Bu arada diski neden böldünüz? Tek parça olarak kullanmanız daha sağlıklı olur.
saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 15 Temmuz 2023 #13 the Prodigy dedi: Çıkan sonuca göre kalitesiz kontrolcü gelmemiş. SSD'nin sürücüsünü yükleyip varsa Firmware güncellemesini yapmayı deneyin. Bu arada diski neden böldünüz? Tek parça olarak kullanmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... harddiskte de bölüyordum alışkanlık olarak kalmış bu arada firmware güncellemesi ne oluyor anlayamadım da
the Prodigy dedi: Çıkan sonuca göre kalitesiz kontrolcü gelmemiş. SSD'nin sürücüsünü yükleyip varsa Firmware güncellemesini yapmayı deneyin. Bu arada diski neden böldünüz? Tek parça olarak kullanmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... harddiskte de bölüyordum alışkanlık olarak kalmış bu arada firmware güncellemesi ne oluyor anlayamadım da