Apacer Panther AS340 vs Netac N535S

Bütçe
300
Merhaba, bu aşağıda linklerini verdiğim iki ürün arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? Bench test sitelerinden ve özelliklerinden çok anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakartim şu an SATA 2 bir anakart.
Gigabyte GA-MA790XT-UD4p.

Ürünler;

Netac N535S 240GB SSD

Apacer Panther AS340 240GB

AS340 daha iyi fakat AS340 da ısınma sorunu var AS350 de olduğu gibi. Fakat çok önemli değil fiyat ucuz ise. 🙂

AS340 daha iyi fakat AS340 da ısınma sorunu var AS350 de olduğu gibi. Fakat çok önemli değil fiyat ucuz ise. 🙂
260-270 civarı tutacak zaten kasamin ortalama sıcaklık değerleri 60 derece civarı. Gpu, cpu, anakart, Hdd dahil ortalama 60 65 civarı görüyorum. Ssd tecrübem yok ama bu civarlarda seyredecekse çokta sorun olmaz dediğiniz gibi. Zaten fiyat/performans derdindeyim. Bir yerden vurması gerekiyordu, sıcaklık oldu.

260-270 civarı tutacak zaten kasamin ortalama sıcaklık değerleri 60 derece civarı. GPU, CPU, anakart, HDD dahil ortalama 60 65 civarı görüyorum. SSD tecrübem yok ama bu civarlarda seyredecekse çok da sorun olmaz dediğiniz gibi. Zaten fiyat/performans derdindeyim. Bir yerden vurması gerekiyordu, sıcaklık oldu.

Genelde 45 derecelerde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı