U uwarmin Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Nisan 2025 #1 Bilgisayarımda SSD bozuldu ve uyguna ama kaliteli olacak bir SSD arıyordum. Bu SSD'yi gordum kasamla uyumlu mu değil mi nasıl öğreneceğim?
Bilgisayarımda SSD bozuldu ve uyguna ama kaliteli olacak bir SSD arıyordum. Bu SSD'yi gordum kasamla uyumlu mu değil mi nasıl öğreneceğim?
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #2 uwarmin dedi: Bilgisayarımda SSD bozuldu ve uyguna ama kaliteli olacak bir SSD arıyordum. Bu SSD'yi gordum kasamla uyumlu mu değil mi nasıl öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartın da SATA girişi var ise uyumlu.
uwarmin dedi: Bilgisayarımda SSD bozuldu ve uyguna ama kaliteli olacak bir SSD arıyordum. Bu SSD'yi gordum kasamla uyumlu mu değil mi nasıl öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartın da SATA girişi var ise uyumlu.
U uwarmin Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Nisan 2025 #3 Squbi dedi: Anakartın da SATA girişi var ise uyumlu. Genişletmek için tıkla... illa kendi markasını almam gerekmiyor yani degil mi
Squbi dedi: Anakartın da SATA girişi var ise uyumlu. Genişletmek için tıkla... illa kendi markasını almam gerekmiyor yani degil mi
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #4 uwarmin dedi: İlla kendi markasını almam gerekmiyor yani degil mi? Genişletmek için tıkla... Gerekmiyor.
uwarmin dedi: İlla kendi markasını almam gerekmiyor yani degil mi? Genişletmek için tıkla... Gerekmiyor.
U uwarmin Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Nisan 2025 #5 Squbi dedi: Gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... tamamdir tesekkur ederim