NERLD Megapat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 https://www.hepsiburada.com/apacer-panther-gold-16gb-2x8-ddr4-3200mhz-ram-p-HBCV00000XIUWP?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail&is_retargeting=true&shortlink=rrejp7u7&c=affiliate&af_ad=hbcv00000xiuwp&pid=sosyal_medya&af_adset=inf-1dvvvfop288a4&af_force_deeplink=true Gayet güzel bir fiyat.
https://www.hepsiburada.com/apacer-panther-gold-16gb-2x8-ddr4-3200mhz-ram-p-HBCV00000XIUWP?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail&is_retargeting=true&shortlink=rrejp7u7&c=affiliate&af_ad=hbcv00000xiuwp&pid=sosyal_medya&af_adset=inf-1dvvvfop288a4&af_force_deeplink=true Gayet güzel bir fiyat.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 RAM'den sadece işini yerine getiriyor olmasını bekleyenler için güzel fiyat.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 6 Temmuz 2022 #3 BerkayZ87 dedi: RAM'den sadece işini yerine getiriyor olmasını bekleyenler için güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
BerkayZ87 dedi: RAM'den sadece işini yerine getiriyor olmasını bekleyenler için güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2022 #4 BerkayZ87 dedi: RAM'den sadece işini yerine getiriyor olmasını bekleyenler için güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Hocam başka ne bekleyebiliriz ( dalga amaçlı değil cidden soruyorum). Bende Adata XPG D30 8 GB var bu RAM'dan daha fazla ne yapmasını bekleyebilirim?
BerkayZ87 dedi: RAM'den sadece işini yerine getiriyor olmasını bekleyenler için güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Hocam başka ne bekleyebiliriz ( dalga amaçlı değil cidden soruyorum). Bende Adata XPG D30 8 GB var bu RAM'dan daha fazla ne yapmasını bekleyebilirim?
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #5 Yas1n dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Hocam başka ne bekleyebiliriz ( dalga amaçlı değil cidden soruyorum). Bende Adata XPG D30 8 GB var bu RAM'dan daha faz ne yapmasını bekleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Overclock potansiyeli veya görünüş(RGB).
Yas1n dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Hocam başka ne bekleyebiliriz ( dalga amaçlı değil cidden soruyorum). Bende Adata XPG D30 8 GB var bu RAM'dan daha faz ne yapmasını bekleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Overclock potansiyeli veya görünüş(RGB).
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 6 Temmuz 2022 #6 DerratiX dedi: Overclock potansiyeli veya görünüş(RGB). Genişletmek için tıkla... Sanki kötü de, amacını yerine getirir gibi anladım da.
DerratiX dedi: Overclock potansiyeli veya görünüş(RGB). Genişletmek için tıkla... Sanki kötü de, amacını yerine getirir gibi anladım da.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #7 BerkayZ87 dedi: RAM'den sadece işini yerine getiriyor olmasını bekleyenler için güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Bendekiler açılır açılmaz nasılsın diyor
BerkayZ87 dedi: RAM'den sadece işini yerine getiriyor olmasını bekleyenler için güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Bendekiler açılır açılmaz nasılsın diyor
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #8 DerratiX dedi: Overclock potansiyeli veya görünüş(RGB). Genişletmek için tıkla... Gerekli cevap verilmiş. Saçma yorumlar yazıp her şeyi dalgaya vurmanın anlamı yok. Hepinize söylemiyorum.
DerratiX dedi: Overclock potansiyeli veya görünüş(RGB). Genişletmek için tıkla... Gerekli cevap verilmiş. Saçma yorumlar yazıp her şeyi dalgaya vurmanın anlamı yok. Hepinize söylemiyorum.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 6 Temmuz 2022 #9 Overclockla CL14 yapabilirseniz çok güzel olur bence.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #10 gelengecenbudunya dedi: Overclockla CL14 yapabilirseniz çok güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... İçerisinden rastgele çip çıkıyor ama Hynix CJR gibi bir çip denk getirirseniz tabii ki mümkün.
gelengecenbudunya dedi: Overclockla CL14 yapabilirseniz çok güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... İçerisinden rastgele çip çıkıyor ama Hynix CJR gibi bir çip denk getirirseniz tabii ki mümkün.