1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, bir de şöyle bir ürün buldum. Nasıldır? İşlemci: Pentium Gold g4600. XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2021
Arkadaşlar, bir de şöyle bir ürün buldum. Nasıldır? İşlemci: Pentium Gold g4600. XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.043 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Nisan 2021 #2 Attığımı almanızı öneririm: Snowman M200 Kırmızı Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Not: RGB versiyonu da var, daha ucuz diye bunu attım.
Attığımı almanızı öneririm: Snowman M200 Kırmızı Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Not: RGB versiyonu da var, daha ucuz diye bunu attım.