Apandistim mi patladı?

Yusuf Talha

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim karnım bu dün sabah, 11'de falan ağrımaya başladı. Gece yine 11'de ağrı dayanılmaz bir hal almaya başladı sonra lavoboya gittim, geçti ama daha sonra tekrar ağrıdı yine lavoboya gittim. Affedersiniz ishal ile olmama arası birşeydi. Sonra apandistten şüphelenmeye başladım. İnternette bir şey buldum parmak ucundayken topuklarınızı yere vurun, acıyorsa apandisttir diyordu. O hareketi uyguladım, sonra sandalyeye geri oturdum, Boğazımda çok değişik bir his oluştu. Şu an boğazım hafiften yanıyor. Lütfen yardım edin.

Aynısı bana da oldu, bundan yaklaşık 2 ay önce. 2 gün boyunca şiddetli karın ağrısı çektim. Halini çok çok iyi anlıyorum dostum. Uyurken uyanırken sürekli ağrıdı. Ben midemi üşüttüm diye düşünüp sürekli sıcak içecekler içtim o süre boyunca, tabii ağrı kesiciler, ishal ilaçları havada uçuşuyor. Ama ben kusmamıştım. Eğer vücutta bir zehir, hastalık varsa vücut bunu ishal ve kusma gibi yollarla uzaklaştırmaya çalışır. Yine de en iyi seçenek bir doktora görünmen. Erken teşhis hayat kurtarır.

Kardeşim apandis ağrısı kasıkların üstünde başlar ve yumurtalıklarına doğru iner. Apandistin patlarsa yerinde duramazsın. Bence sen bir an önce doktora görün geçmeyen ağrılara çok dikkat edilmelidir.

Bir arkadaşımın patlamıştı. Onun anlattığına göre ağrısı dayanılmazmış. Zaten hemen hasteneye gitmişti. Sen de büyük ihtimal böyle bir şey yoktur. Ama en azından bir doktora görün derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı