Aparatlı İphone 4 Takas Edilir Mi?

SS

ßatuhan_

Ziyaretçi
Arkadaşlar;

Eski bir telefonumla iPhone 4 ü takas edeceğim. Ama geveyli bir cihazmış Bir sorun çıkar mı? Başka hat taksak veya ileride satarken sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullandım iOs 4.2.1 zamanlarında. Çoğu zaman hat gidip geliyor, okula metro ile gidip geliyorum, hayatımdan bezdiriyordu. Sim kartın altına koyulan bir aparat olduğundan biraz sıkıntılı. İnternete girdiğimde telefon normalden fazla ısınıyor ve şarjı normalden daha fazla götürüyordu. Arabayla seyahat ederken kendiliğinden hat gidiyordu bazen, tuş kilidini açmadan farkedemiyorsun, biri arasa falan ulaşamıyor. Ama yine de sen bilirsin.

Telefon hangi ülkeden alınmış öğrenir misin ? Ben isviçreden aldım, 6 ay sonra kendiliğinden kalktı simkilidi. Ülkelere göre çeşitli kurallar var, bir bakalım ona.

yani alınmalımı yoksa düz bir iphone iletakas olmalı daha önce hiç ıphone kullanmadım biraz bilgi verirmisiniz alınmalımı cihaz ingiltereden alınmış

iPhone 4 artık alınmamalı bence. Çok eskidi. 4s'de iOS8 çıktığında güncellenebilecek ama sonu iphone 4'ün iOS7'de ki gibi sorun çıkaracak diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…