Apart kiralamak sorun yaratır mı?

Sagoluyom

Centipat
Daha fazla  
Evet, başklıkta olduğu gibi bir sorum var. Kız arkadaşım ve birkaç arkadaşla yılbaşında apart kiralamaya karar verdik bir günlük ama bu karardan birkaç saat sonra sıkıntı olabileceğini; ekstra ücret, gizli kamera vb. şeyler yaşayabileceğimizi söylediler. Bilgisi olan var mı?

Ve bir de Sahibinden'de 600 TL olan apart airbnb'de 2000 4000 TL arası diyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Apartlar yasal yürürlülüğe göre evlilik cüzdanı gibi şeyler istiyor diye biliyorum hocam artık o malum işler için kullanmak sıkıntı olabilir.

Ben kiraladım. Çok memnun kalmadım ama idare etti beni. Tuvaletin kapısı kapanmıyordu. İptal ettim, paramı elden verdiler. Gizli kamera olayını tabii ki bilemeyiz. Kim bilir çektiler mi çekmediler mi? Biraz kumar gibi. 3 kere kiraladım bir sorun çıkmadı.

Apartlar yasal yürürlülüğe göre evlilik cüzdanı gibi şeyler istiyor diye biliyorum hocam artık o malum işler için kullanmak sıkıntı olabilir.
Malum iş olmayacsk kanka kalabalık olacaz aklıma takılan şey aynı yerşn bi yerde 600 bi yerde 3000 tl olması

Sıkıntılık bir durum yok. Sadece ev hijyenik olmayabilir. Airbnb daha seçkin seyahat eden plaza kesimin yoğunlukta kullandığı bir uygulama, belki müşteri kalitesine göre fiyat yazıyorlardır.

Sahibindende gördüğünüz 600 TL gibi ücretlerin olması mümkün değil. Aylık 18.000 TL yapıyor. Şu an bu devirde 18.000tlye kiralık ev bulmak mümkün değilken günlük kiralık evler bu fiyata mümkün değil. Airbnb fiyatlarını doğru kabul edebilirsiniz. Bütçeyi ona göre ayarlayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…