Apart tarzı binaya birden fazla abonelik alınabilir mi?

Merhaba. Apart tarzı bir binada kalıyorum ve abonelik sistemi yok, tüm elektrik/su/doğalgaz tek bir aboneliğe bağlı diye biliyorum.
Bina henüz yeni olduğundan altyapı yok. Ama fotoğraftaki gibi bir kutu konulmuş

Şimdi önümüzdeki binada altyapı görünüyor, Türk telekoma altyapı için başvuruda bulunsam ve altyapı çekseler, bu altyapıdan tüm bina olarak tek kişi olarak mı faydalanırız?

Eğer böyle ise gelen altyapıyı bölme imkanımız var mı? Kaldığım odada DSL çıkışı var mesela, bunun gibi. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu resimdeki bir fiber kutusu. Bireysel olarak fiber başvurusu yapabiliyor olmanız lazım. Büyük ihtimalle o DSL çıkışı dediğiniz çıkıştan fiber hizmeti alabilirsiniz eğer binanız yeni ise.

Sorun şu ki bağlanacak kutu yok, peki o nasıl hallolacak? Aslında kafama takılan şu ki üyelik alınsa da bireysel olarak nasıl dağıtılacak? Binada her daireye giden tesisatın birleştiği bir kutu olması gerekmiyor mu? Öyle bir kutu göremedim

Fiber kutunun üstünde Telekom mu yazıyor? Eğer Telekom yazıyorsa telefonla arayıp binanızın yeni olduğunu, fiber kutunun halihazırda montajının yapıldığını fakat henüz aktif edilmediğini söyleyin. Ne zaman aktif edileceğini sorun. Fiber abonelik almak istediğinizi belirtin, bilgi vereceklerdir.

Bağlanacak kutu yok derken, bu resimdeki fiber kutusu ne oluyor o zaman? Direkt bu kutudan size hizmet verecekler. DSL ve fiber farklıdır. Bu fiber kutusu. Tesisatın birleştiği kutu dediğiniz bu resimdeki kutu işte.

Anladım, kutunun üzerinde herhangi bir şey yazmıyordu. Fakat eğer dağıtım kutusu buysa, aboneliği daireme nasıl verecekler? En azından daireleri belirten birkaç numara veya daire sayısı kadar küçük giriş olmaz mıydı?

Fiber'de bu tarz şeyleri hiç merak etmenize gerek yok. Kutu aktif olup aboneliğiniz başladığında dairenizdeki RJ portuna gbir router bağlayıp hizmet alacaksınız. Sizin için önemli olan resimdeki fiber kutusunun aktif olması. Arayıp onun için sıkıştırın.

Anladım. Eskiden binalarda kutular olurdu ya hani, üzerinde TTNet AÇMAYINIZ gibi yazılar yazardı, gözüm onlar gibi bir şey aradı. Ya da başka bir şey işte Cevabınız için teşekkürler
Bir durum daha var, bina müstakil olarak görünüyormuş. Acaba yine de ayrı abonelik verebilirler mi? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…