Apartman ortak internet ödemek zorunda mıyım?

localModuled

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi günler, yeni bir daireye taşındım bina yeni yapılı internet bağlantısı için kablolar yeni çekildi.
Sorum şudur ki binaya ortak kullanım internet yapacaklarmış aidata yansıyacakmış bunun ücreti. Ben bina ortak internetini kullanmayacağım bu hizmeti almayacağım. Bireysel olarak kendi daireme abonelik yaptıracağım. Ancak bu aidata yansıyacak internetin ücretini ödememin zorunlu olduğunu söylediler kullanmasamda ben katılmıyorum bu duruma. Yasal olarak kullanmadığım hizmeti ödemek zorunda mıyım aidat adı altında?

Merhaba arkadaşlar iyi günler, yeni bir daireye taşındım bina yeni yapılı internet bağlantısı için kablolar yeni çekildi.
Sorum şudur ki binaya ortak kullanım internet yapacaklarmış aidata yansıyacakmış bunun ücreti. Ben bina ortak internetini kullanmayacağım bu hizmeti almayacağım. Bireysel olarak kendi daireme abonelik yaptıracağım. Ancak bu aidata yansıyacak internetin ücretini ödememin zorunlu olduğunu söylediler kullanmasamda ben katılmıyorum bu duruma. Yasal olarak kullanmadığım hizmeti ödemek zorunda mıyım aidat adı altında?

Zorlayamazlar diye biliyorum. Ama yasal bir açığı kullanıp ödetmeyi başarırlarsa bir bilgisayardan durmaksızın dosya uploadlayın veya büyük indirmeler yapın internet yavaşlasın.

Ayrı ayrı routerlar veriliyor diye biliyorum aslında daha uyguna gelmesi lazım?

Ayrı ayrı routerlar veriliyor diye biliyorum aslında daha uyguna gelmesi lazım?
Ben ortak kullanımı güvenli bulmuyorum bir de, 1000mbit kullanmak varken bölünmüş bir şekilde belki 50/100mbit kullanmak istemem.

Diğer arkadaşlara da cevapları için teşekkür ederim. İtirazlarım umarım çözüm bulur kullanmayacağım bir şey için ödeme yapmak istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı