İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 8 Kasım 2020 #71 Apartmana katkılarınızdan dolayı bir daire sahibi olarak teşekkürü borç bilirim hocam. 326001 dedi: Bunu zorla yazdırıyorsun ama neyse. 3000 mesaj yazmak pek zor olmamalı. Günde 15-20 mesaj yazsam zaten daha fazla ediyor. Sosyal hayatıma laf etmen güldürdü. İmzamdaki arabalarla her gün arkadaşlarla geziyorum ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla...
Apartmana katkılarınızdan dolayı bir daire sahibi olarak teşekkürü borç bilirim hocam. 326001 dedi: Bunu zorla yazdırıyorsun ama neyse. 3000 mesaj yazmak pek zor olmamalı. Günde 15-20 mesaj yazsam zaten daha fazla ediyor. Sosyal hayatıma laf etmen güldürdü. İmzamdaki arabalarla her gün arkadaşlarla geziyorum ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla...
doktormetofingo Decapat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 316 8 Kasım 2020 #72 326001 dedi: Apartmanın ismi Türkiye ne beklersin? Genişletmek için tıkla...
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 8 Kasım 2020 #73 James Gosling dedi: Hayalin imzandaki arabalarla arkadaşlarla gezmek. Bu daha da acınası. Genişletmek için tıkla... Hayal değil gerçek. Daha hayal kuracak fırsatım bile olmadı biliyor musun? 21 yaşına gelene kadar hepsi gerçekleşti. James Gosling dedi: Babanın fakir olduğu alternatif ve yakın bir senaryoda övünecek bir şeyin kalmıyor. Genişletmek için tıkla... İşte buna bruh derim.
James Gosling dedi: Hayalin imzandaki arabalarla arkadaşlarla gezmek. Bu daha da acınası. Genişletmek için tıkla... Hayal değil gerçek. Daha hayal kuracak fırsatım bile olmadı biliyor musun? 21 yaşına gelene kadar hepsi gerçekleşti. James Gosling dedi: Babanın fakir olduğu alternatif ve yakın bir senaryoda övünecek bir şeyin kalmıyor. Genişletmek için tıkla... İşte buna bruh derim.