Apartmana altyapı çemek

Alqnerall

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaş 9 aydır bekliyoruz, ne zaman arasak Türk Telekom ekiplerini efendim 2021 yılı içerisinde yapacağız sizi ön sıraya aldık gibi cevaplar geliyor ama 9 ay oldu gelen giden yok. Yok mu bunun bir çaresi bir şeyi? Maddi sıkıntım yok yani 10 bin TL olsa yine verip yaptıracak hale soktular insanı. Superbox diye Allah'ın cezası kutuyu aldık 4 Mbps veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Maddi sorununuz yoksa parasını verip fiber çektirebilirsiniz. Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip ben ücreti ile altyapı istiyorum demeniz yeterli.

Maddi sorununuz yoksa parasını verip fiber çektirebilirsiniz. Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip ben ücreti ile altyapı istiyorum demeniz yeterli.
Cidden böyle bir şey var mı? Ortalama fiyatı nedir yani? Ya parası cidden umrumda da degil yeterki net gelsin 30.000 TL lik sistem dizeceğim altyapım yok ya

Aramakla olmuyor ve süreç resmiyete daha zor giriyor. Yazılı talep gerekli.

En yakın TT ilçe müdürlüğüne gidip, altyapı planlama ve erişim birimiyle görüşün. Gitmişken dilekçe verin.
Yazılı talep ve ilçe müdürlüğüne başvurumuz yapıldı hani sıraya alındık yakın bir tanıdık vardı öyle uzaktan sordurduk baktı sıraya girmişsiniz dedi 2021 yılı içinde yapılacak dedi ama benim canım bu olaya çok sılıyor hocam 9 aydır evde internet yok herşeyi geçtim 30 bin tl lik sistem kuracağım internetim yok diye kuramıyorum. Yardımcı olan kimse de yok
Evet var. Genel müdürlüğe gidin dairenize kadar çekiyorlar. Ben vereceğim parası neyse plan çizelim falan deyin. Pazarını verince çekiyorlar.
Sagol dostum bakacağım neyse gereği parası vereceğim yani

Konu ile ilgili e-Devlet üzerinden BTK'ya şikayet kaydı açarak, alt yapı talebinde bulunduğunuzu ve uzun süredir alt yapının sağlanmadığını belirtebilirsiniz.Ayrıca konu ile ilgili net bir tarih de isteyebilirsiniz.Muhtemelen detaylı bir bilgi vereceklerdir.

Ben 1 yıl boyunca çözülmeyen TT sorunum için BTK'ya yazdım, tek yaptıkları şey TT'nin gönderdiği otomatik mesajın aynısını göndermek oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…