harmanprecious
Megapat
Daha fazla
Herkese selamlar, altyapı süreciyle ilgili mevcut durumu ve kafamdaki soruları paylaşmak istiyorum.
Bulunduğum mahallede 3 farklı fiber altyapı sağlayıcısı bulunuyor:
Kablonet henüz sokağa girmemiş durumda. Türk Telekom ve Superonline'ın saha dolapları ise apartmanımın hemen karşısında yer alıyor.
Geçici çözüm olarak AtlantisNet airfiber (25/25) hizmetine başvurdum.
Aynı zamanda Türk Telekom'a da bireysel başvuru yaptım ve apartmandaki diğer daireler için de bilgi verdim. Türk Telekom Pendik Genel Müdürlüğü'nden ekiplerin, önümüzdeki hafta apartmandan bireysel başvuruları toplamak için geleceği söylendi.
Şu an Türk Telekom magnet kullanıyorum ancak performansı çok kötü. Akşam saatlerinde 8 Mbps'i bile zor görüyor, bağlantı sık sık kopuyor.
Bu noktada kararsızım:
Bulunduğum mahallede 3 farklı fiber altyapı sağlayıcısı bulunuyor:
- Türk Telekom
- Superonline
- Kablonet
Kablonet henüz sokağa girmemiş durumda. Türk Telekom ve Superonline'ın saha dolapları ise apartmanımın hemen karşısında yer alıyor.
Geçici çözüm olarak AtlantisNet airfiber (25/25) hizmetine başvurdum.
Aynı zamanda Türk Telekom'a da bireysel başvuru yaptım ve apartmandaki diğer daireler için de bilgi verdim. Türk Telekom Pendik Genel Müdürlüğü'nden ekiplerin, önümüzdeki hafta apartmandan bireysel başvuruları toplamak için geleceği söylendi.
Şu an Türk Telekom magnet kullanıyorum ancak performansı çok kötü. Akşam saatlerinde 8 Mbps'i bile zor görüyor, bağlantı sık sık kopuyor.
Bu noktada kararsızım:
- AtlantisNet airfiber henüz bağlanmadan iptal mi edilmeli?
- Türk Telekom altyapı süreci ne kadar sürer, gerçekten hızlanır mı?
- Superonline gelirse doğrudan altyapıyı daha hızlı çeker mi?