Apartmanda Türk Telekom fiber kutusu yok

Bizim bağlattığımız 24Mbps fiber adı altında geçiyordu, görevli VDSL2 modemle birlikte gönderilcek dedi ondan sordum.

Hocam kaç TL ödüyorsunuz? Biz 24 Mbps'ye 110 TL ödüyoruz ama tarife değişikliği yapmayı düşünüyoruz.

Biz 110 TL ödüyoruz eski tarfieden almıştık yükseltmeye çalışcağız aynı fiyata 35 Mbps var biz 110 TL'ye 24 Mbps alıyoruz.
Galiba tarifeler eskiden 10TL daha fazlaydı. 2 Türk Telekom mağazasında aynı katalog'dan gördüm birinde 24Mbps 95,90 TL iken diğerinde 105,90 TL'ydi diğer hızlarda aynı oranda +10TL zamlıydı.

Hipernet bildiğim kadarıyla zaten fiber değil VDSL oluyor

Hipernet bildiğim kadarıyla zaten fiber değil VDSL oluyor
HİPERNET, mahalle ya da sokağınıza kadar gelen fiber altyapı ile 100 Mbps'ye kadar hiper hızlı internet hizmetidir. HİPERNET'in farklı kullanım alışkanlıklarına uygun paketler bulunmaktadır. Yazıyor Türk Telekom'un sitesinde ama bilmiyorum, kuzenimde fiber kullanıyor HiperNet altyapısı gözüküyor sorgualtınca onunki de.

Hipernet ;

FTTC diye adlandırılan, kullanıcıların VDSL olarak bildiği genişbant erişim türünün ismidir. Saha dolabına kadar fiber çekilir, saha dolabı ile ev arası bakır kablo ile hizmet verilir.

Doğru yapıldığı sürece Gbps hızları rahatlıkla ulaşılabilir.

100 metre arayla kurulup, 35b gibi yüksek hızı destekleyen profil ile kullanılırsa her eve 200-300 Mbps hız sağlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…